Superliga Romaniei Bogdan Andone s-a luat de jucătorii lui FC Botoşani după meciul cu FCSB. "Nu ştiu ce antrenor va putea să facă ceva cu ei"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

FCSB a câştigat meciul de pe Arena Naţională contra celor de la FC Botoşani, scor 3-2, şi s-a dus la 10 puncte de Rapid în fruntea clasamentului. 



Bogdan Andone, antrenorul lui FC Botoşani, a fost extrem de supărat pe elevii săi la finalul meciului şi a spus că echipa va ajunge în Liga 2 şi chiar riscă să se desfiinţeze. 

"Cum să rezolv problemele? Ce să fac? Să intru eu și să joc? Le-am scris pe foaie, mare, cu roșu, să facem fault tactic. La faza golului eram 4 vs 2. Erau doi contra lui Coman și doi contra lui Tavi. Etapa viitoare o să intru eu să fac marcaj.

Liga 2 va fi! Dacă nu se trezesc și nu realizează unde sunt, vor fi în Liga 2, Liga 3, dați afară sau desființați dacă nu îi mai sponsorizează. Nu știu ce antrenor va putea să facă ceva cu ei.

Așa a fost la toate meciurile. Astăzi, minge statică, nimeni în zid, când ei au nominal cine și unde trebuie să stea. O spun încă o dată! Dacă nu se trezesc și nu vor mai mult, ultimul loc va fi pecetluit”, a declarat Bogdan Andone după meci. 

Arbitrajul, contestat de Andone. "Jucătorii mi-au spus la pauză să îi schimb"

Meciul dintre FCSB şi FC Botoşani a fost plin de goluri, dar şi de cartonaşe. Arbitrul partidei a eliminat doi jucători de la FCSB, pe Nana Antwi şi Darius Olaru, dar şi unul de la FC Botoşani, Kaprof. 

Bogdan Andone spune că la pauză jucătorii au cerut schimbare, simţind că riscă eliminarea. 

"Și dacă voiam, tot nu puteam să șutăm spre poartă. Am avut 25 de cartonașe galbene... Au venit jucătorii la pauză și mi-au spus să îi scot pentru că o să le dea roșu. Voiam să fac 5 schimbări la pauză, erau avertizați jucători. Știam că inevitabilul se va produce mai devreme sau mai târziu. Asta a fost tenta din minutul 10, de la cartonașul roșu primit de FCSB.

Orice contact se pedepsea cu cartonașul galben. Cădeau în fața mea, fără să îi atingem. FCSB e pe primul loc, merită. Îi felicit și multă baftă. Întrebați-i pe băieți ce s-a întâmplat pe teren și o să vă spună”, a mai spus antrenorul botoşănenilor. 

Darius Olaru crede că nu merita cartonaşul roşu 

În finalul partidei, când FCSB conducea cu 3-1, Darius Olaru a fost eliminat direct după consultarea VAR. Mijlocaşul FCSB-ului crede, însă, că nu merita să fie eliminat. 

"Eu nu am realizat pe moment, dar am văzut reluarea și nu știu dacă își poate da seama de intensitate. Intrarea a fost periculoasă, dar nu i-am prins piciorul deloc, eu i-am prins piciorul între picioare. Cred că a dat mai mult pentru intrare, nu a fost contact din plin”, a spus acesta. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?