Superliga Romaniei Bogdan Andone vrea să rămână la Botoşani şi îl laudă pe Valeriu Iftime. "E relaţia extraordinară patron-antrenor"

Data publicării:
Facebook FC Botoșani
Facebook FC Botoșani

Bogdan Andone este aproape de a realiza minunea, adică să o salveze pe FC Botoşani de la retrogradare. Antrenorul a preluat echipa de pe ultimul loc al Ligii 1 şi a dus-o la baraj, iar în prima manşă a învins CS Mioveni cu 1-0. 



"Prima discuție o voi avea cu domnul Iftime, i-am promis dânsului, am colaborat bine, apoi vom vedea. În afara faptului că e un patron extraordinar, care ar fi un exemplu pentru fotbalul românesc, tot ceea ce promite sau e scris în contract se plătește.

Absolut niciodată nu sună sau să vadă cine joacă, ce joacă, ce se întâmplă, de ce unul sau altul, absolut niciodată. Tot timpul, după jocuri, discutăm puțin despre ce a fost pozitiv sau mai puțin pozitiv, indiferent de rezultat.

Mi se pare relația extraordinară de patron-antrenor. Prima opțiune rămâne Botoșani, în cazul în care vom rămâne în Liga 1“, a spus Bogdan Andone despre patronul lui FC Botoșani, la Fanatik

Dani Coman ar putea veni ca preşedinte la FC Botoşani 

“Dani este un prieten de-ai mei vechi. Am lucrat cu el, eu antrenor secund la Rapid, el jucător, el președinte, eu antrenor la Astra. Ținem legătura mereu, dar am vorbit și cu domnul Iftime, dar vorbim după meci.

Am primit și telefoane din Cipru, același lucru l-am transmis și acolo. Nu vreau să comentez. Nu îmi place să comentez, vreau să stau focusat pe ce am de făcut și să îmi termin treaba aici.

Cu Dani am fost și la Sibiu, înainte să semneze Măldărășanu. Până la urmă m-am răzgândit în acel moment, așa a fost soarta. Avem o relație, am trecut prin multe împreună, campioni cu Astra, cu Șumi principal.

Apoi, a fost cu mine antrenor principal, am terminat în sezonul trei când ni s-a luat punctele și eram pe primul loc la acel moment. Am lucrat împreună, am muncit bine, e un președinte extraordinar, am o relație foarte bună cu el“, a mai spus Bogdan Andone.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?