Superliga Romaniei Bogdan Lobonţ a evitat un răspuns clar despre situaţia lui Krasniqi la Rapid. "Eu, Ermal, echipa ştim bine ce s-a întâmplat"

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Bogdan Lobonţ şi Ermal Krasniqi au fost protagoniştii unui moment delicat la marginea terenului în etapa a şasea din playoff. Schimbat în meciul cu Farul Constanţa, kosovarul l-a împins pe Bogdan Lobonţ, nemulţumit de decizia antrenorului, iar imaginile au fost intens discutate. 



Înainte de meciul cu Universitatea Craiova, din etapa a şaptea, Bogdan Lobonţ a fost întrebat dacă a vorbit cu jucătorul adus de la CFR Cluj pentru un milion de euro în această iarnă. 

"Am vorbit. Nu am avut ocazia să vorbesc după meciul cu Farul pentru că nu am fost întrebat. Dacă eram întrebat, o clarificam atunci la cald. Depinde din ce perspectivă privim lucrurile. Dacă le vedem din perspectiva comentatorului, şi când spun comentator nu mă refer la cel care comentează partida ci la cei din exterior, şi se analizează în baza unor presupuneri... Eu, Ermal, echipa, ştim foarte bine ce s-a întâmplat, atât la gestul lui, cât şi după. 

Cred că am răspuns la această întrebare. Eu mă bazez pe toţi jucătorii care sunt la Rapid, care sunt sub contract cu Rapid. Să fie clar asta. După aceea, sunt decizii pe care le iau, decizii pe care le ia şi clubul. Ceea ce am avut de clarificat cu Ermal am clarificat după meci, dar şi a doua zi. 

Lucrurile sunt foarte simple. Că persoanele din exterior comentează şi analizează... nu am niciun fel de problemă. Suntem diferiţi, vedem lucrurile diferit", a declarat Bogdan Lobonţ. 

Ermal Krasniqi ar fi dorit de Werder Bremen 

Werder Bremen, ocupanta locului 10 în Bundesliga, ar fi interesată de serviciile atacantului kosovar de la Rapid. Informaţia a fost dezvăluită de jurnalistul Horia Ivanovici, la Fanatik Superliga.

”Rapid a primit o ofertă pentru transferul lui Krasniqi. Este vorba de Werder Bremen, locul 10 din Bundesliga.

Rapidiștii vor pe Ermal Krasniqi 3 milioane de euro plus un procent de 20% la un eventual transfer. Vom vedea dacă părțile se înțeleg”, a declarat Horia Ivanovici, la FANATIK SUPERLIGA.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel