Superliga Romaniei Bogdan Lobonț, fericit că a obținut o victorie în play-off. El recunoaște: „Sunt obosit!”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Antrenorul giuleștean a afirmat că se bucură foarte mult de singura victorie obținută de echipa giuleșteană în play-off, scor 2-0 cu actuala campioană a României, FCSB. Cu toate acestea, Lobonț a mărturisit că este obosit, în cadrul declarațiilor de după meci.



Rapidul obține prima victorie din play-off, în ultimul meci

Rapid București a obținut singura victorie din play-off-ul SuperLigii, în ultimul meci programat, în fața actualei campioane a României la fotbal, FCSB, scor 2-0. Giuleștenii nu mai înregistraseră niciun succes în partidele din play-off, încheind sezonul actual pe locul 6, cu 32 de puncte.

În cadrul ultimei sale partide în calitate de antrenor al Rapidului, Bogdan Lobonț a declarat că se bucură de victoria obținută în fața celor de la FCSB, mai ales că formația giuleșteană nu mai înregistrase vreun succes în play-off. Rapid București, cu excepția meciului de duminică seară, a fost învinsă de opt ori și a obținut un egal.

Lobonț: „E un nou început pentru toată lumea!”

„Fotbalul e ciudat și imprevizibil... Voluntari ne-a luat șase puncte și a retrogradat, iar noi am luat patru puncte campioanei în play-off, dar am terminat pe locul 6. Mă bucură însă foarte mult că am reușit să încheiem sezonul cu o victorie și că am avut o prestație cât de cât solidă.

Cu toate că am ratat mult, chiar din poziții favorabile. Băieții au calități extraordinare, pot mult mai mult, îi cunosc foarte bine. Știu că ei pot să dea mult mai mult pentru tricoul Rapidului”, a declarat Lobonț, după meci.

„Nu sunt trist, sunt obosit. Chiar sunt bucuros că am câștigat după o serie de cinci meciuri. Am început cu un egal cu FCSB, iar apoi am avut patru înfrângeri. Dar am încheiat sezonul cu o victorie și e un nou început pentru toată lumea. Mâine dimineață o luăm de la capăt, asta ne e meseria”, a mai spus antrenorul, citat de Agerpres.

Lobonț a fost întrebat dacă va continua la echipa giuleșteană în altă funcție, ținând cont că acționarul majoritar al clubului, Dan șucu, a anunțat că noul antrenor al Rapidului va fi nord-irlandezul Neil Lennon. El a solicitat răbdare tuturor celor care așteaptă anunțul oficial: „Răbdare, mâine sau poimâine se va anunța”.

CITEȘTE ȘI Rapid anunță noul antrenor după meciul cu FCSB

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?