Superliga Romaniei Bogdan Lobonț spune lucrurilor pe nume, înainte de meciul cu FCSB: „Eu nu pot schimba nimic la echipă!”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Noul antrenor al giuleștenilor a recunoscut că preluarea băncii echipei Rapid București, în această fază a play-off-ului, reprezintă o provocare foarte mare.



Lobonț nu e genul care să facă promisiuni

Noul antrenor al echipei de fotbal FC Rapid, Bogdan Lobonț, a declarat, vineri, într-o conferință de presă, că preluarea conducerii tehnice a formației giuleștene este o provocare și o acceptă așa cum este, atât cu riscurile sale, cât și cu avantajele care i le oferă.

„Să fiu antrenor aici e o provocare ca toate celelalte pe care le-am avut până acum și cu siguranță vor urma altele. Eu trăiesc clipa și încerc să învăț din fiecare experiență. E o provocare și o accept așa cum e, cu riscurile și avantajele pe care mi le oferă. Eu sunt o persoană norocoasă, dacă nu aveam noroc azi nu eram aici. Eu nu fac promisiuni”, a afirmat tehnicianul care l-a înlocuit, marți, pe italianul Cristiano Bergodi.

„Eu nu am schimbat nimic la echipă, nu pot schimba nimic pentru că cei care pot schimba ceva sunt jucătorii. Avem nevoie să muncim, să ne concentrăm pe drumul pe care îl avem de parcurs, iar la final vom vedea unde suntem. Pe băieți îi cunosc bine, din august sunt aici, știu ce calități și defecte au, așa că eu sunt convins că vor da maximum din ceea ce pot”, a explicat Lobonț.

Derby-ul de sâmbătă cu cei de la FCSB va fi spectaculos, potrivit noului antrenor

Antrenorul giuleștenilor a recunoscut că atmosfera de pe Arena Națională va fi una fantastică, dat fiind numărul uriaș de fani care vor veni pe stadion: „Va fi un meci fantastic, am înțeles că Arena Națională va fi plină, gazonul e bun, mai mult de atât de ce am avea nevoie?! Așa că trebuie să ne bucurăm de fotbal și cu siguranță va ieși un meci spectaculos. Apoi la final vedem rezultatul”, a spus Bogdan Lobonț, care a confirmat faptul că jucătorii Damjan Djokovic și Alexandru Albu rămân în continuare excluși din lot, potrivit Agerpres.

Rapid București o va întâlni pe FCSB, sâmbătă, de la ora 20:30. Meciul va avea loc pe Arena Națională, partidă din cadrul celei de-a cincea etape a play-off-ului SuperLigii.

FCSB este liderul clasamentului, după ce a reușit să câștige toate meciurile din play-off, având 44 de puncte, locul secund fiind ocupat de CFR Cluj și Universitatea Craiova, cu câte 31 de puncte, ca mai apoi Farul Constanța să întrunească 29 de puncte. Rapid București nu a reușit să câștige niciun duel din totalul de patru partide disputate în play-off, înregistrând eșecuri la rând, cu Farul Constanța, Universitatea Craiova, CFR Cluj și Sepsi OSK. Giuleștenii se află pe penultima treaptă a play-off-ului, cu 28 de puncte, pe când covăsnenii de la Sepsi OSK au 27 de puncte.

CITEȘTE ȘI Cereri uriașe la derby-ul FCSB - Rapid! Câte bilete s-au achiziționat în doar 10 minute

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel