Fotbal international Boloni, nesigur de viitorul său la Metz după retrogradare. Răspunsul la conferința de presă

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Echipa condusă de antrenorul Laszlo Boloni a retrogradat din Ligue 1, după ce a fost învinsă de formația celor de la Saint Etienne.



Boloni anunță dacă rămâne la Metz după vacanță

Echipa franceză Metz, condusă de tehnicianul român Laszlo Boloni, a retrogradat în cea de-a doua divizie de fotbal, după barajul în dublă manșă cu formația celor de la Saint Etienne. Adversarii elevilor lui Boloni s-au impus în tur, scor 2-1, pe teren propriu, iar în retur scorul a fost egal, 2-2, după prelungiri.

Saint Etienne a înscris golul egalizator și totodată victorios în minutul 116 al meciului din retur. Gruparea Metz a rămas în inferioritate numerică încă din minutul 5, după ce Diallo a primit cartonaș roșu și a fost eliminat din meci.

După intrarea în prelungiri, jucătorii lui Metz nu păreau că sunt deloc depășiți de către adversari, ba chiar din contră - elevii lui Boloni au evoluat mai bine decât cei de la Saint Etienne. Cu toate acestea, un gol al oaspeților, din minutul 116, a schimbat soarta partidei și a echipei Metz. Wadji a marcat golul egalizator din partidă, astfel Saint Etienne reușind să promoveze în Ligue 1, scor general 4-3.

După acest rezultat, formația pregătită de Ladislau Boloni a retrogradat din primul eșalon de fotbal, antrenorul lăsând vie curiozitatea despre viitorul său la echipă, spunând că va lua o decizie după ce revine din vacanță.

Laszlo Boloni: „Jos pălăria!”

„Ce ne-a lipsit azi? Un gol. A fost vorba despre detalii, însă niște detalii care au făcut diferența. Nu voi analiza acum, întrucât în asemenea momente spui doar 50% din adevăr. Nu sunt prea multe de spus despre atitudinea jucătorilor mei, jos pălăria!

A fost un scenariu pe care nu îl anticipam. Trebuie să învățăm din ceea ce s-a întâmplat astăzi și să devenim și mai puternici.

Dacă a fost ultimul meu meci pe banca lui Metz? Voi merge în vacanță și vom vedea apoi”, a spus Boloni, conform beIN Sports.

Contractul lui Ladislau Boloni cu Metz expiră în vara anului viitor. Acesta a preluat formația celor de la Metz în urmă cu două sezoane, la finalul primei stagiuni reușind să promoveze în Ligue 1. 

Antrenorul nu a fost foarte dornic să dea detalii despre viitorul său la echipă, fiind întrebat de un alt reporter despre planurile sale: „O ultimă întrebare, Laszlo. Ce faci sezonul viitor?”, a fost întrebat Boloni.

Antrenorul a răspuns „Vă urez un concediu plăcut și la revedere”, părăsind interviul.

„Mai ai energie? Mulțumesc, ești foarte amabil”, i-a mai răspuns jurnalistul, în timp ce Boloni pleca.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?