Stiri Borcea, dezvăluiri despre afacerile cu Dan Șucu și Simona Halep. „Am fost constant. Milionar constant”

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Cristi Borcea a descris dificultățile prin care trece un milionar, lămurind informațiile potrivit cărora întreprinde afaceri cu Dan Șucu și Simona Halep.



A fi milionar, o meserie dificilă

Fostul patron al clubului de fotbal Dinamo București a oferit explicații privind greutățile pe care le întâmpină un antreprenor, în dorința sa de a rămâne milionar: „Sunt unul dintre puținii care, în ultimii 35 de ani, am fost constant. Milionar constant. Am 9 copii. Gândește la impozitele de la școală, meditații. Îți dai seama ce probleme sunt. Am și peste două mii și ceva de angajați. Nu este ușor ca milionar.

Lumea este invidioasă, dar dacă nu este, înseamnă că nici tu nu ești puternic. Pe tine nu este invidioasă lumea? Diferența este, chiar dacă am mai avut și altercații amândoi, ca am avut mentalitate de învingător, de conducători. Tot timpul am fost invidiați.”, a spus Cristi Borcea.

Borcea a făcut lămuriri: Nu are afaceri nici cu Șucu, nici cu Halep

De asemenea, Cristi Borcea a mai declarat că nu întreprinde nicio afacere cu acționarul majoritar al clubului de fotbal Rapid București, dar nici cu tenismena Simona Halep, potrivit zvonurilor din spațiul public.

„Nu am afaceri cu domnul Șucu. Nu am vorbit niciodată cu el. Poate doar printr-o asociație prin care sunt și eu implicat. Nici cu Simona Halep nu am afaceri.

Tu știi afacerile mele. Tu știi că eram și înainte cu buteliile. Și azi la fel. Mă cunosc cu Simona Halep, dar nu am nicio treabă cu ea. Tot cu buteliile sunt. Am rămas cu ele.”, a declarat fostul patron dinamovist, potrivit Fanatik.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Stiri




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?