Superliga Romaniei Borcea e de partea lui Dinamo. Fostul acţionar e convins că alb-roşii vor trece de Csikszereda

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Cristi Borcea, fostul acţionar al celor de la Dinamo Bucureşti, este convins că echipa alături de care a câştigat titlul în 2007 se va salva de la retrogradare în acest sezon. 



Dinamo Bucureşti înfruntă Csikszereda Miercurea Ciuc în barajul pentru promovare/menţinere în Liga 1 luni, 20 mai, de la ora 20:00. Meciul se dispută pe Arena Naţională, în prezenţa a cel puţin 35.000 de fani dinamovişti. 

"Din toată țara, dinamoviștii vin la București! Zecile de mii de suporteri arată ce reprezintă, de fapt, Dinamo pentru fotbalul românesc. Suporterii sunt unici în acest fenomen. Este singura echipă care, atunci când a fost în prag de faliment, dragostea suporterilor a ținut echipa în viață.

Întotdeauna când a fost greu dinamoviștii s-au unit și au trecut peste orice. Azi e o zi importantă, iar prezența noastră pe stadion va înclina balanța în favoarea lui Dinamo.

Prezența ta pe stadion va arăta lumii cine suntem în acest fenomen fotbalistic dominat de interese meschine.35 000 de dinamoviști își vor susține echipa diseară pe Arena Națională Ține de tine dacă depășim aceasta bornă!

Dinamo are nevoie de noi pentru a îndeplini obiectivul din acest final de sezon. Bilete se găsesc la casele de bilete de la Arena Națională.”, a fost mesajul publicat de către Peluza Cătălin Hîldan, pe pagina de Facebook.

Dinamo a ajuns la baraj după ce a învins UTA Arad în ultima etapă din playout, scor 2-0, şi a profitat de pasul greşit făcut de FC Voluntari, care a pierdut acasă cu Universitatea Cluj, scor 1-0, şi a retrogradat direct. 

Cristi Borcea a fost rugat să dea un pronostic pentru meciul de luni seara şi a spus că e convins că Dinamo se va impune fără probleme. 

"Pronostic? 3-0! Nu mai contează cine va marca. Probleme la acest baraj? Nuuu!”, a declarat Cristi Borcea pentru GSP. 

Pentru Dinamo, acesta este al treilea baraj consecutiv, lucru care a stârnit nemulţumirea foştilor jucători.

"Sunt două probleme diferite aici. Într-un fel, am fost şocat de ce s-a întâmplat după meciul ăsta, că am mers la baraj. Într-un fel nu am fost. Că generaţiile s-au schimbat, iar copiii din galeria de azi trebuie educaţi să înţeleagă că asta e o contraperformanţă, nu o performanţă. Nu e performanţă să te duci să dai baraj. Ei nu ştiu, nu au trăit gloria unui campionat, să intri pe teren să te bucuri cu echipa. Lor le-a fost îndoctrinat că este o performanţă că ne-am salvat de la retrogradare, şi nu direct, ci că dăm un baraj", a declarat Giani Kiriţă la Fanatik. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?