Superliga Romaniei Borja Valle a plecat de la Rapid Bucureşti

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Rapid a înregistrat şi o plecare, nu doar veniri importante. Clubul de fotbal FC Rapid a anunţat, vineri, rezilierea de comun acord a contractului cu Borja Valle (31 de ai), mijlocaş spaniol transferat în luna iunie a acestui an, informează gruparea bucureşteanp pe un site de socializare.

Motivul despărţirii este reprezentat de unele probleme personale ale jucătorului, acesta urmând să se întoarcă în Spania pentru a fi alături de familie.

"Gracias Borja! Rapid s-a despărţit de comun acord de Borja Valle, din cauza unor probleme personale ale jucătorului nostru. Acesta se va întoarce în Spania, pentru a fi alături de familie. Estamos contigo!", menţionează gruparea giuleşteană pe pagina oficială de Facebook.

Borja Valle, care semnase la 16 iunie un contract valabil doi ani, este al doilea jucător care se desparte de FC Rapid în această pauză competiţională după atacantul congolez Juvhel Tsoumou. Spaniolul, care a evoluat anterior şi la Dinamo Bucureşti, a disputat 17 partide în campionat şi a marcat un gol pentru Rapid.

FC Rapid i-a transferat în ultimele zile pe atacantul kosovar Florent Hasani (FK Tirana), atacantul sârb Borisav Burmaz (FK Vozdovac) şi atacantul kosovar Ermal Krasniqi (CFR Cluj), scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel