Fotbal international Borussia Dortmund speră să producă prima înfrângere a celor de la Bayer Leverkusen

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Antrenorul echipei Borussia Dortmund, Edin Terzic, a declarat că vizează înregistrarea primului eșec al formației Bayer Leverkusen, în meciul de duminică.



Antrenorul Borussiei are visuri mari

Borussia Dortmund speră să producă duminică seara prima înfrângere în acest sezon virtualei campioane din Bundesliga, Bayer Leverkusen, în partida de pe Westfalenstadion, din etapa a 30-a a campionatului intern, scrie DPA.

„Vrem să folosim energia pozitivă acumulată după calificarea în semifinalele Ligii Campionilor pentru a ne consolida situația și în Bundesliga. Nu este ușor să învingi pe Bayer Leverkusen, știm asta, dar vom face totul ca să obținem duminică seara cele 3 puncte și să producem prima înfrângere noii campioane a Germaniei”, a spus antrenorul Edin Terzic.



Borussia Dortmund ocupă în acest moment locul 5 în clasament, cu 56 de puncte, dar are ca obiectiv să ocupe un loc care să îi permită participarea și în sezonul viitor în Liga Campionilor, scrie Agerpres.

Bayer Leverkusen, deja cu titlul asigurat, are 79 de puncte, fiind neînvinsă în toate meciurile disputate în actualul sezon competițional. 

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel