Superliga Romaniei Bucuria titlului de campioană a FCSB, amânată. Miculescu e răbdător: „Așa a vrut Dumnezeu, să sărbătorim titlul acasă!”

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Formația lui Elias Charalambous a reușit să înregistreze doar o remiză, miercuri seara, în deplasare, scor 2-2, cu formația Sepsi Sfântu Gheorghe, în cea de-a șasea etapă din play-off-ul SuperLigii.



FCSB-ul nu e nerăbdătoare - așteaptă să celebreze pe teren propriu

Chiar dacă meciul dintre cele două formații de pe stadionul din Sfântu Gheorghe a început cu ocazii de ambele părți, tot oaspeții au deschis scorul, prin Florinel Coman, în minutul 9, ca mai apoi tabela să cunoască egalitatea, în minutul 22, prin reușita lui Roland Varga.

David Miculescu a fost cel care a readus echipa FCSB în avantaj, în minutul 34, ca mai apoi Florin Ștefan să egaleze scorul pentru Sepsi OSK, în minutul 70. Meciul de miercuri seară s-a încheiat cu o egalitate, scor 2-2.

Marcatorul celui de-al doilea gol al FCSB-ului a declarat că, în mod clar, se simte presiunea pe care o au el și coechipierii săi. Cu toate acestea, jucătorii lui Charalambous sunt răbdători și speră să celebreze triumful din campionat acasă, pe Arena Națională, unde vor întâlni fosta campioană a României la fotbal, Farul Constanța.

David Miculescu: „E presiune!”

„Am început bine meciul, a înscris Coman, din păcate, s-a accidentat, sperăm să nu lipsească mult, am vrut de astăzi să luăm punctele, am intrat bine, cu gol, dar, din păcate, nu am obținut victoria.

E o poziție normală (n.r. cea de vârf în care a evoluat), așa am jucat și la UTA, de când am venit la FCSB joc și mijlocaș dreapta, unde este nevoie de mine încerc să-mi fac treaba cât pot de bine.

Vreau să-mi ajut echipa la fiecare meci, poate mai am o zi proastă, i se poate întâmpla oricărui jucător. E presiune, dar poate așa a vrut Dumnezeu, să sărbătorim titlul acasă, cu Farul”, a spus David Miculescu, la Orange Sport.

Meciul dintre FCSB și Farul Constanța va avea loc sâmbătă, 27 aprilie, la ora 20:30. În acest moment, FCSB este liderul clasamentului, cu 46 de puncte, în timp ce elevii lui Gică Hagi se poziționează pe al doilea loc, cu 11 puncte mai puțin decât următoarea lor adversară.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel