Fotbal Bucurie imensă pe stadionul „Oțelul”. Galațiul învinge „U” Cluj și se alătură Corvinului Hunedoara în ultimul act al Cupei României

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Oțelul Galați reușește să înscrie din nou în ultimele minute ale partidei și se califică în finala Cupei României Betano, după ce a învins formația lui Ovidiu Sabău, scor 2-1.



Corvinul Hunedoara - Oțelul Galați, finala Cupei României

Oțelul Galați învinge „U” Cluj în semifinala Cupei României. Primul gol a fost marcat de Cisse, în minutul 12. Al doilea gol al partidei a fost înscris din penalty, de către Dan Nistor, în minutul 45+1, după un fault al căpitanului Cissoti. Ca în ultimele partide disputate, atât în Cupa României cât și în SuperLigă, Oțelul a reușit să înscrie golul care a adus victoria gălățenilor în ultimele minute ale meciului, în respectiv minutul 90, prin autogolul lui Alexandru Chipciu.

De asemenea, gălățenii au primit o lovitură de la 11 metri, dar nu au reușit să înscrie. Cu toate acestea, Oțelul a reușit să se califice în finala care se va disputa la Sibiu, în luna mai.

Echipe de start

Oțelul Galați: Pap – Adăscăliței, Cisse, Yabre, Zhelev – Cisotti, Zivulic, Lameira – Maciel, Pop, Bodișteanu. Rezerve: Stoian – Neagu, Rusevic, Rus, Tănasă, Malle, Telles, Jardan, Gomes Silva.

Antrenor: Dorinel Munteanu

„U” Cluj: Gertmonas – Oancea, Masoero, Kelven, Roger – Simion, Nistor, Bic, Chipciu – Silaghi, D. Popa. Rezerve: Gorcea – Doukoure, Pănoiu, Gheorghe, Roguljic, Anselmo, Techeres, Chintes, Peteleu.

 Antrenor: Ovidiu Sabău

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel