Superliga Romaniei „Câinii roșii” nu se lasă și vin la stadion! Biletele pentru partida Dinamo - FC Voluntari, epuizate

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Deși Dinamo București trece printr-o perioadă nu tocmai plăcută, fotbaliștii lui Zeljko Kopic încasând goluri în prelungirile ultimelor partide jucate, fanii alb-roșii vin în număr mare la stadion, pentru a susține echipa, în meciul cu FC Voluntari.



Dinamo București, susținută de suporteri

Echipa Dinamo București va juca, pe teren propriu, împotriva formației FC Voluntari, într-un meci din cadrul cele de-a șaptea etape a play-out-ului SuperLigii. Partida dintre cele două formații este programată pentru ziua de vineri, 26 aprilie, de la 20:00.

Meciul de pe stadionul „Arcul de Triumf” are o miză foarte importantă atât pentru Dinamo, cât și pentru FC Voluntari, ambele echipe aflându-se în lupta pentru evitarea retrogradării din SuperLigă.

În acest moment, Dinamo București se află pe locul al 15-lea, direct retrogradabil, cu 20 de puncte, pe când FC Voluntari se află pe poziția a 12-a, fix deasupra „liniei roșii”, a celor patru locuri care reprezintă fie lupta de baraj, fie retrogradarea directă, cu 22 de puncte.

Sancțiunea a fost ridicată. Fanii dinamoviști pot fi prezenți în tribune

În condițiile în care clubul „câinilor” a fost sancționat de Comisia de Disciplină a FRF după incidentele din 8 martie, în timpul partidei cu UTA Arad, galeria neputând fi prezentă la meciurile alb-roșilor, duelul cu ilfovenii a stârnit mare interes, mai ales că reprezintă primul meci cu „porțile deschise”, astfel că nu mai există bilete pentru vizionarea partidei de pe stadionul „Arcul de Triumf”.

Conform ultimelor informații, toți cei peste 7.000 de fani au epuizat biletele pentru meciul cu FC Voluntari, deci disputa se va desfășura cu „casa închisă”.

CITEȘTE ȘI Copiii dau clasă galeriei violente a „câinilor roșii”. Dinamo București face remiză cu Petrolul Ploiești, în aclamațiile micilor fani

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel