Turnee ATP Probleme pentru Carlos Alcaraz? Campionul en-titre de la Wimbledon nu s-a prezentat la antrenamente

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Tânărul spaniol a luat hotărârea de a nu se antrena înaintea meciului din sferturile de finală, partidă programată pe 9 iulie, unde îl va întâlni pe americanul Tommy Paul.Alcaraz nu a participat la antrenamentul de luni

Tenismenul Carlos Alcaraz, locul 3 ATP și favorit numărul 3, a decis să nu se antreneze luni, 8 iulie, înainte de meciul din sferturile de finală pe care îl va juca marți, la Wimbledon, împotriva americanului Tommy Paul (13 ATP, favorit nr. 12).

Alcaraz avea programat o oră de antrenament cu antrenorul său, Juan Carlos Ferrero, dar a decis să renunțe.

Spaniolul a jucat duminică un meci de trei ore împotriva francezului Ugo Humbert pentru a se califica în sferturile de finală de la Wimbledon pentru a doua oară în cariera sa.

Tommy Paul l-a învins pe spaniolul Roberto Bautista în trei seturi și se află pentru prima dată în sferturi de finală la Wimbledon, după ce a câștigat titlul la Queen's în urmă cu două săptămâni.

Alcaraz și Paul au patru întâlniri directe până acum, fiecare având câte două victorii.

De asemenea, și italianul Lorenzo Musetti, locul 25 în ierarhia tenisului masculin, s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de Mare Șlem de la Wimbledon, după ce l-a învins pe francezul Giovanni Mpetshi Perricard (58 ATP) scor 4-6, 6-3, 6-3, 6-2.

Musetti va juca în sferturi cu germanul Alexander Zverev (4 ATP) sau cu americanul Taylor Fritz (12 ATP). Italianul în vârstă de 22 de ani, care participă pentru a patra oară la Wimbledon, va disputa primul său sfert de finală într-un turneu major.

Mpetshi Perricard, care a împlinit luni 21 de ani, nu câștigase până la această ediție de la Wimbledon niciun meci într-un turneu de Mare Șlem, el fiind învins de două ori în primul tur la Roland Garros, scrie Agepres.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Turnee ATP
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel