Jocurile Olimpice Canotoarea Simona Radiș are visuri mari pentru Jocurile Olimpice de la Paris. „Adversarilor noștri le e teamă de noi!”

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Canotoarea Simona Radiș a declarat, la baza de pregătire Snagov, că își dorește să concureze la Paris cât mai repede, pentru a retrăi emoțiile pe care i le oferă Jocurile Olimpice.




Canotoarele nu mai pot de nerăbdare până la vară

Canotoarea Simona Radiș a declarat, vineri, la Complexul Sportiv Național „Elisabeta Lipă” din Snagov, că își dorește să concureze la Paris cât mai repede pentru a retrăi emoțiile Jocurilor Olimpice. Campioana olimpică din urmă cu patru ani, care a revenit împreună cu lotul olimpic de canotaj al României din cantonamentul din Italia, a menționat că i-a lipsit baza de pregătire de la Snagov, potrivit Agerpres.

„Ne-a lipsit această bază, pentru că aici ne simțim ca acasă. Acum că am revenit ne vom continua pregătirea pentru Jocurile Olimpice cu aceeași determinare. Avem răbdare până la startul Jocurilor, însă simțim și mult entuziasm, pentru că ne dorim foarte mult să concurăm la Paris, să retrăim emoțiile Jocurilor Olimpice. Fiecare zi care trece până atunci este o bucurie, pentru că suntem mai aproape de obiectivul final”, a declarat Radiș.

„Nu ne subestimăm adversarii, dar au o teamă față de noi!”

Aceasta crede că adversarelor din proba de dublu vâsle le este teamă de echipajul României, întrucât le cunosc valoarea româncelor.

„Nu știu dacă adversarii noștri tremură, dar cu siguranță au o teamă față de noi fiindcă ne știu valoarea. Noi nu ne subestimăm adversarii, niciodată nu am făcut-o. Va fi o ediție a Jocurilor Olimpice foarte puternică, toate echipele vor fi bine pregătite, dar sper eu să fim cele mai pregătite”, a explicat sportiva.

Ancuța Bodnar, colega sa de barcă, a afirmat că își dorește foarte mult să își apere titlul olimpic cucerit la Tokyo: „Ne era foarte dor de baza de la Snagov. Suntem conștienți că pregătirea în Italia a fost una foarte benefică pentru noi toți, însă ne-am bucurat tare mult că ne-am întors acasă după patru luni. Noi ne dorim foarte mult să ne menținem la Paris statutul de campioane olimpice”. 

Simona Radiș și Ancuța Bodnar au fost prezente, vineri, la Complexul Sportiv Național Elisabeta Lipă din Snagov, acolo unde a avut loc un eveniment organizat cu ocazia prezentării unui parteneriat între Federația Română de Canotaj și o companie imobiliară.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Jocurile Olimpice




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel