Superliga Romaniei Căpitanul celor de la Oţelul Galaţi, Juri Cisotti, este cel mai faultat jucător din Liga 1

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Juri Cisotti este jucătorul care a fost faultat cel mai mult în acest sezon din Liga 1. 



Căpitanul gălăţenilor a fost faultat de 78 de ori în acest sezon, ceea ce duce la o medie de 2,6 faulturi pe meci. 

Suporterii gălăţenilor îşi laudă căpitanul, despre care spun că poate fi oprit doar prin fault, dar şi că e primul căpitan al echipei, de foarte mult timp, care "ară tot terenul". 

"Doar așa îl poți opri, prin fault. În regim de viteză e greu să-l ajungi, și asta datorită profesionalismului de care dă dovadă, nivelului de pregătire impus de Domn Profesor. A crescut foarte mult în joc, pot spune că este inima echipei!", a transmis un suporter. 

"Nu-mi amintesc vreun Căpitan al Oțelului care să are terenul ca el, deposedări în apărare, mijloc și în faţă, luciditate și perspectivă în pase,șiret! Dorinel e conductor, dar el e locomotiva echipei! Şi se impune doar prin sacrificiul său fără sa aibă conflicte cu coechipierii! Un profesionist desăvârșit!", a scris altul. 

"Cel mai tare căpitan de echipă, merită tot respectul, exemplu pentru toți ceilalți coechipieri și încă mai rezistă", a mai scris un fan al gălăţenilor.

Juri Cisotti a venit la Oţelul Galaţi în sezonul 2021-2022, când echipa se afla încă în Liga 3. Italianul are 31 de ani, iar cel mai important club din palmaresul său este AC Chievo Verona, unde a fost legitimat două sezoane, între 2011 şi 2013. 

În decembrie 2023, Dorinel Munteanu spunea că nu există club din România care să îşi permită suma pentru transferul lui Juri Cisotti. 

”(n.r. Juri Cisotti) Este un factor de echilibru și un om foarte important în vestiar și pe teren. Nu există în acest moment niciun club din România care să și-l permită pe Cisotti.

Costă două milioane de euro. Și, oricum, nu e de vânzare acum, pentru că trebuie întâi să ne îndeplinim obiectivul de a prinde un loc în play-off”, a spus Dorinel Munteanu atunci. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?