Liga Campionilor Căpitanul lui Young Boys Berna i-a cerut lui Haaland să facă schimb de tricouri în Liga Campionilor şi a pornit un scandal

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Un scandal a pornit în sânul echipei Young Boys Berna, după ce căpitanul echipei i-a cerut norvegianului Erling Haaland să facă schimb de tricouri.



Antrenorul echipei Young Boys Berna, Raphael Wicky, a declarat că va avea o discuţie cu căpitanul campioanei Elveţiei, Mohamed Ali Camara, după ce a aflat că fundaşul guineean i-a cerut atacantului norvegian Erling Haaland (Manchester City) să facă schimb de tricouri la pauza partidei desfăşurate marţi seara, pe Etihad Stadium, în Liga Campionilor la fotbal, transmite Reuters.

Nu am văzut ce s-a întâmplat, e ceva nou pentru mine şi sunt un pic surprins, a declarat Wicky după meci.

Pe de altă parte, nu cred că a avut nimic a face cu jocul sau cu evoluţia sa, dar probabil voi vorbi cu el să văd care au fost intenţiile sale. Poate Erling i-a cerut să facă schimbul, nu ştiu!, a mai comentat fostul internaţional elveţian.

Jucătorul echipei Young Boys a fost văzut că s-a apropiat de Haaland, care marcase primul gol al meciului, în timp ce se îndreptau spre tunelul de acces la vestiare, iar cei doi au făcut schimb de tricouri.

Nu este ieşit din comun ca jucătorii să facă schimb de tricouri la finalul meciului, aşa cum au făcut mulţi jucători de la City şi Young Boys pe Etihad Stadium, dar schimbul de tricouri la pauza meciului este unul rar şi nu de puţine ori declanşează furia suporterilor, care consideră că nu e normal, când meciul încă se află în desfăşurare.

Fostul fotbalist englez Keith Curle, care a jucat la Manchester City, a declarat pentru Sky Sports că ar fi luat foc dacă era antrenor.

Antrenorul lui City, Pep Guardiola, a spus că schimbul de tricouri nu l-a deranjat.

Nu ştiam de el. Am câştigat cu 3-0. S-a întâmplat, dar nu ştiu motivul, a spus catalanul.

Manchester City, campioana en titre, şi-a asigurat calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor după ce a dispus de Young Boys Berna cu 3-0, prin dubla lui Erling Haaland (23 - penalty, 52) şi reuşita semnată de Phil Foden (45+1), dar nu a mai punctat după ce elveţienii au rămas în zece oameni, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Liga Campionilor




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel