Superliga Romaniei Care va fi viitorul lui Mircea Rednic. Anunțul transmis de clubul de fotbal arădean

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Clubul de fotbal UTA Arad a reușit să se poziționeze pe primul loc în play-out, la finalul sezonului 2023-2024 al Superligii României.



Rednic rămâne la Arad

Mircea Rednic va rămâne antrenorul celor de la UTA Arad pentru încă două sezoane, după ce a avut un parcurs bun în actualul an competițional de Superliga. Elevii conduși de Rednic au reușit să încheie sezonul în calitate de lideri ai play-out-ului, cu 37 de puncte.

„Rednic 2026!

Antrenorul cu care echipa noastră a obținut cea mai bună performanță din ultimii 50 de ani, Mircea Rednic, continuă alături de UTA!

Îi urăm mult succes alături de noi în continuare!”, a fost mesajul clubului de fotbal arădean, pe pagina oficială de Facebook.

De asemenea, și primarul municipiului Arad a transmis un mesaj în acest sens: „Vești bune: Mircea Rednic rămâne antrenorul echipei UTA!

Bucuria e că Mircea Rednic continuă în calitate de antrenor al echipei UTA! Asigur că Primăria Arad rămâne partener inclusiv financiar al clubului. Hai UTA!”, a declarat primarul Călin Bibarț pe pagina sa de Facebook.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?