Formula 1 Carlos Sainz jr, optimist în privința revenirii în competiție: „Mă simt pregătit!”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Pilotul de curse spaniol, Carlos Sainz Vázquez de Castro, se declară pregătit pentru a relua competițiile în Formula 1, existând mari șanse ca acesta să concureze la Marele Premiu de Formula 1, desfășurat la Melbourne, în acest weekend.



Sainz jr, mulțumit și pregătit pentru a reveni

Spaniolul Carlos Sainz jr, pilotul echipei Ferrari, a recunoscut că face „tot posibilul” pentru a se recupera după operația de apendicită suferită la începutul lunii. Acesta a declarat că se simte „pregătit” să concureze în Marele Premiu de Formula 1 al Australiei, programat în acest weekend, la Melbourne, informează EFE, potrivit Agerpres.

„Mă simt pregătit. Am făcut toate eforturile pentru a mă recupera, nu vă puteți imagina logistica și eforturile depuse pentru a reveni în formă pentru această cursă. Sunt mulțumit de progresul pe care l-am făcut și acum aștept să mă urc în mașină și să văd cum mă simt”, a declarat Sainz.

„Nu voi fi sută la sută, este evident, pentru că am stat în pat zece zile fără să mă antrenez și fără simulator pentru a mă pregăti în vederea unui weekend de cursă. Dar sunt apt să concurez, nu am dureri și sper să fie totul bine", a adăugat Carlos Sainz, în vârstă de 29 ani). El a fost nevoit să renunțe la Grand Prix-ul Arabiei Saudite după ce i-a fost diagnosticată problema de sănătate.

Ferrari a anunțat, miercuri, că pilotul său se pregătește să revină în competiție cu ocazia Marelui Premiu de Formula 1 al Australiei.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Formula 1




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel