Superliga Romaniei Cât a dat Gigi Becali, de fapt, pe Marius Ștefănescu. „Am vrut să vă explic două lucruri...”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Noul jucător al celor de la FCSB va fi prezent în cantonamentul campioanei României la fotbal, desfășurat în Țările de Jos.



Marius Ștefănescu a devenit noul fotbalist al celor de la FCSB, contrar numeroaselor declarații ale patronului covăsnenilor, Laszlo Dioszegi, care a afirmat în repetate rânduri că un transfer al fotbalistului în vârstă de 25 ani la echipa campioană nu se va concretiza.

În stagiunea 2023/2024, Ștefănescu a reușit să marcheze 14 goluri și opt pase decisive în cele 45 de meciuri jucate în tricoul formației Sepsi Sfântu Gheorghe.

Becali: „Lui Sepsi i-am dat un milion”

Gigi Becali a explicat cum s-a împărțit suma de transfer a lui Ștefănescu, dezvăluind detalii despre venitul pe care l-a generat mutarea atât pentru clubul Sepsi Sfântu Gheorghe, cât și Viitorului „Mihai Georgescu” Cluj. Se pare că cele două cluburi dețineau câte 50% dintr-un viitor transfer al fotbalistului.

„Am vrut să vă explic două lucruri. Una ca informație și una ca și cunoaștere, ca și cultură generală.

Sepsi a luat un milion și 10.000 euro pentru că am făcut negociere dublă, negociere cu Sepsi și negociere cu Georgescu (n.r. Viitorul Mihai Georgescu).

Lui Sepsi i-am dat un milion și dincolo 300.000 de euro. S-au înțeles cluburile”, a spus Gigi Becali, la Fotbal Club.

Marius Ștefănescu, în tricoul FCSB

„Clubul nostru îi urează Bun venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!”, a fost mesajul transmis de echipa campioană, pe pagina de Facebook. 


Ștefănescu a evoluat în 191 de partide și a înscris 37 de goluri în tricoul celor de la Sepsi OSK.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel