Superliga Romaniei Cătălin Cîrjan, prima reacţie după ce s-a despărţit de Arsenal Londra

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Cătălin Cîrjan nu va mai continua la Arsenal Londra, club care l-a împrumutat în ultimul sezon la Rapid. Mijlocaşul a oferit prima declaraţie după ce a fost anunţat că nu i se va mai prelungi contractul cu vicecampioana Angliei. 



”Mulțumesc, Arsenal. Am intrat în club ca un copil și am plecat ca un bărbat! Am cele mai frumoase amintiri, dar am trecut prin niște situații foarte dificile, cum ar fi accidentările mele.

Am căzut, dar m-am întors mereu mai bun și mai puternic, dar nu am putut face toate acestea fără ajutorul și sprijinul întregului staff și al jucătorilor.

Am fost atât de norocos să pot juca și să învăț de la unii dintre cei mai buni jucători din lume și cei mai buni antrenori. Acum este timpul să merg mai departe și să încep un nou capitol în cariera mea!”, a transmis Cătălin Cîrjan, pe Instagram.

Cătălin Cîrjan a jucat 19 meciuri pentru Rapid în sezonul 2023/2024, şi a reuşit o pasă de gol. El are o cotă de 400.000 euro. 

Cătălin Cîrjan nu rămâne la Arsenal

Anunțul a fost publicat pe site-ul oficial al clubului de fotbal Arsenal FC. Printre fotbaliștii menționați, se află și numele lui Cătălin Cîrjan, din totalul de 21 de jucători.

„Ne luăm rămas bun de la următorii jucători ai echipei. Mulțumim tuturor celor care ne părăsesc pentru contribuțiile lor la club. Veți face întotdeauna parte din familia Arsenal și vă dorim sănătate și fericire în viitorul vostru!”, a fost mesajul postat de către oficiali.

Conform unor zvonuri, Cîrjan ar urma să semneze tot cu Rapid, din postura de jucător liber de contract. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?