Echipa nationala Cătălin Cursaru, despre alegerile lui Edi Iordănescu: „Lotul convocat nu pot să îl comentez”

Data publicării:
Facebook Cătălin Cursaru
Facebook Cătălin Cursaru

Fostul fotbalist a declarat că are speranța ca echipa națională de fotbal a României să producă evoluții pozitive în cadrul competiției EURO 2024.



Cătălin Cursaru: „O să vedem acolo ce va reuși”

Fostul fotbalist Cătălin Cursaru a declarat, sâmbătă, că pentru echipa națională a României este un lucru important că va participa la EURO 2024, chiar nu va reuși să își îndeplinească obiectivul, acela de a depăși faza grupelor la turneu final.

„Lotul convocat nu pot să îl comentez, dar mă bucur tare mult că echipa națională a României a reușit să se califice la Campionatul European. O să vedem acolo ce va reuși. Dar chiar și dacă nu vom trece mai departe de grupe eu spun că e un lucru mare că România este acolo.

Însă eu am încredere în băieții de la lot. La turneul final fiecare meci va fi o finală și e posibil să se întâmple orice”, a afirmat Cursaru, prezent la un eveniment organizat de Agenția Națională pentru Sport pe Stadionul Arcul de Triumf din Capitală cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului.

Atacanții de azi, diferiți de atacanții... de ieri

De asemenea, fotbalistul, care a jucat pe postul de atacant, a spus că există diferențe între caracteristicile fotbaliștilor ce evoluau în timpul carierei sale și actualii jucători: „Mie îmi plac atacanții de careu în general. În fotbalul de azi nu se mai pune așa accent pe atacanții clasici, să spun așa.

Dar dintre atacanții români de azi îmi plac Louis Munteanu, Bîrligea... văd că și Alibec și-a mai revenit. Poate că la EURO găsim marcatorul portrivit, o să vedem”, a adăugat fostul atacant, citat de Agerpres.

Denis Alibec rămâne optimist înainte de EURO 2024

Atacantul român a mărturisit că i-a fost dor de echipa națională, așteptând cu nerăbdare meciurile selecționatei țării noastre: „Mi-era foarte dor, suntem pregătiți de drumul acesta. Cu siguranță, vom fi împreună până la capăt! Mă simt mult mai bine, mă simt important în cadrul echipei.

Cred că această generație merită să se califice din grupă. Vom da totul pentru asta. Mesajul meu pentru colegi este: am ajuns până aici, este cel mai important moment din cariera noastră și trebuie să jucăm pentru noi, pentru familiile noastre și pentru cei de acasă.

Deja calificarea aceasta ne-a apropiat foarte mult de suporteri, i-am recâștigat, să spun așa. Noi toți dăm totul pentru echipa națională și venim aici cu sufletul.”, a spus Denis Alibec, pentru FRF.tv.

Alibec s-a declarat optimist în ceea ce privește rezultatele selecționatei României în faza grupelor, spunând: „Eu simt că vom trece de grupe, cel puțin. Acum, vom vedea ce va fi! Important e să arătăm cel puțin la fel de bine cum am arătat la meciul cu Elveția.”


CITEȘTE ȘI Tricolorii români, în ipostaze cum nu s-au mai văzut. Felicitare de Ziua Copilului

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?