Superliga Romaniei Cătălin Vulturar, jucătorul care ar urma să semneze cu Rapid, lăudat de Daniel Pancu, selecţionerul U21

Data publicării:
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Rapid Bucureşti ar urma să îl transfere pe Cătălin Vulturar, de la Lecce. Daniel Pancu, selecţionerul naţionalei U21, l-a lăudat pe mijlocaş. 



Dan Şucu va plăti 700.000 euro pentru Vulturar, iar Lecce va păstra şi un procent din revânzarea jucătorului. 

”Eu am fost foarte mulțumit de el. Lecce l-a cumpărat de la UTA cu vreo 300.000 de euro când era doar un adolescent, ceea ce arată că era încă de atunci privit ca un tânăr cu un potențial mare. E mijlocaș defensiv sau număr 8. L-am folosit în ambele poziții. Are o educație foarte bună, are o capacitate de efort foarte mare, e un recuperator foarte bun și e un tip inteligent, se încadrează ușor în sistem. Am fost foarte mulțumit de el, de Corbu și de Grameni, mijlocașii pe care i-am folosit.

La Lecce era căpitan la Primavera, deci are și calitati de lider. Rapid urmărește, cu transferul acesta, politica pe care a avut-o deja CFR, pe care o are și Craiova, o are și FCSB. Despre Hagi nu mai vorbesc, ca el are tinerii lui!”, a declarat Daniel Pancu pentru fanatik.ro.

Lecce l-a luat în urmă cu 4 ani pe Cătălin Vulturar, de la UTA Arad. Mijlocaşul este cotat la 400.000 euro. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?