Superliga Romaniei Câte luni va lipsi Octavian Popescu, după operație. Ce diagnostic i-au dat medicii

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Fotbalistul celor de la FCSB a așteptat finalul sezonului pentru a se opera, în urma accidentării de care suferea de o bună perioadă, timpul de recuperare forțându-l să lipsească în primele meciuri ale noii stagiuni.



Tavi Popescu revine în luna august

Octavian Popescu anunțase încă de la câștigare titlului de campion cu FCSB că va fi supus unei intervenții chirurgicale, lucru deja întâmplat. În mod concret, jucătorul de 21 de ani suferea de pubalgie, patologie destul de întâlnită în rândul sportivilor.

Aceasta apare în urma afectării straturilor profunde ale peretelui abdomenului inferior, la nivel de mușchi și tendoane, prin leziuni apărute la acest nivel în urma unor mișcări bruște, de torsiune sau de schimbare a direcției, mai ales în cursul activităților sportive. 

Fotbalistul celor de la FCSB nu va juca, astfel, în primele partide ale echipei din următorul sezon. Se pare că Octavian Popescu va sta departe de teren aproximativ două luni și jumătate, putând fi apt abia la începutul lunii august, potrivit patronului FCSB.

„Octavian o să joace și în dreapta. Eu nu știam, avea o problemă medicală, pubalgie... s-a operat. Două luni și jumătate va fi out. El avea niște dureri, nu știu unde.

Florinel rămâne. Dacă pleca Florinel, nu mai aveam nici eu tăria să sper la Liga Campionilor”, a spus Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

„Șumudică zice că are 30 kg cu butelia în mână”

Mihai Stoica îi apreciază evoluțiile lui Octavian Popescu, luându-i apărarea în fața celor care îl desconsideră: „Rotaru zice că Baiaram e peste Octavian Popescu. Poate s-a referit la înălțime. Pont: revedeți pasele lui Octavian pentru Olaru la cele două goluri din Ghencea (primul 3:0 dintre noi și U Craiova).

Șumudică zice că are 30 kg cu butelia în mână. Gluma asta nu era bună nici când așteptam Albumul Duminical în speranța că o vedem pe Sabrina cântând alb-negru în piscină (părea că-i iese un sân la un moment dat). Doar părea, nu-i ieșea total. Nici lui Șumudică nu i-a ieșit. De ce?

Pentru că al nostru la 21 ani are deja 137 meciuri, 20 goluri și 16 assist-uri în Liga 1 (și ce goluri… și ce assist-uri…), a marcat în cupele europene și a debutat în naționala mare. Doar Liviu Manolache mă poate corecta și nu comentez.”, a scris Mihai Stoica, pe Facebook. 

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?