Superliga Romaniei Caz uluitor în Superligă. Viorel Grigoroiu: În vestiar, era patronul echipei prin telefon, pe speaker. Antrenorul a vrut să îl completeze şi patronul a spus "taci, că nu ştii ce spui"

Data publicării:
Fotografie de la Largo Polacsek, Pexels
Fotografie de la Largo Polacsek, Pexels

Jurnalistul Viorel Grigoroiu a dezvăluit un caz uluitor de la un club din Superliga României. Totul a plecat de la anunţul patronului lui Sepsi OSK, Laszlo Dioszegi, privind telefoanele fotbaliştilor. Acesta a spus, la conferinţa de prezentare a antrenorului Bernd Storck, că fotbaliştii nu vor mai avea voie cu telefoanele în incinta stadionului, ci vor trebui să le lase în maşină. 

"În vestiar un singur telefon sună. Pe speaker şi toţi ascultă. Patronul! Caz real din Liga 1. Nu de la FCSB. Un alt club. Patronul pe speaker în vestiar. Se trezeşte antrenorul să completeze. Se aude din telefon "taci, că nu ştii tu". Eu pot spune nume, nu mi-e frică, dar nu pot proba şi mă trezesc că mă duc pe la tribunal. Preşedintele clubului poate confirma, dar lucrează acolo, îl dau ăia afară", a spus Viorel Grigoroiu la Liga Digisport. 

Ce a declarat Laszlo Dioszegi 

”Jucătorii s-au mirat când a vorbit domnul Storck cu ei și le-a spus că se schimbă radical lucrurile. Și antrenamentele... În fiecare dimineață, trebuie să vină jucătorii și să mănânce împreună, deci e vorba despre prânz și cină, nu va mai fi ca până acum.

Ca să nu se mai ducă unul într-o parte, altul în altă parte. Vor sta la aceeași masă, fără telefoane, fără nimic. Nu vor mai avea cu telefoanele pe parcursul zilei. Când ajung la stadion, telefonul trebuie să rămână în mașină până se urcă iar și pleacă acasă”, a spus Laszlo Dioszegi, într-o intervenție telefonică în direct, găzduită de emisiunea Digi Sport Special.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel