Superliga Romaniei Cazul Edgar Ie a ajuns în presa internaţională. "Marea înşelătorie a fotbalului modern"

Data publicării:
Facebook Dinamo București
Facebook Dinamo București

Posibila păcăleală cu Edgar Ie de la Dinamo Bucureşti nu a trecut neobservată în presa internaţională, care o denumeşte "marea înşelătorie a fotbalului modern". 



Concret, oficialii clubului alb-roşu suspectează acum că Edgar Ie nu e de fapt... Edgar Ie. Ci Edelino, fratele geamăn al lui Ie, care ar fi venit în capitala României în ciuda faptului că fratele său a semnat contractul. Iar lucrul care l-a dat de gol a fost faptul că vorbeşte doar limba portugheză. Asta în ciuda faptului că Edgar Ie a jucat în Spania, Franţa, Turcia şi Ţările de Jos. 

Florin Prunea, fost preşedinte al lui Dinamo, a comentat şi el situaţia incredibilă. 

"Pare ireal. Am început să dau şi eu telefoane, să vorbesc cu unul şi altul şi chiar aşa e, nu pot să cred. Nimeni nu a negat până acum. Am aflat că are un geamăn care joacă şi el fotbal", a spus acesta. 

Jurnalistul Emanuel Roşu spune că oficialii lui Dinamo i-au cerut celui despre care bănuiesc că nu e Edgar Ie să le arate permisul de conducere, însă acesta a refuzat. 

Edgar Miguel Ie s-a născut pe 1 mai 1994 şi a jucat pentru naţionala de tineret a Portugaliei. A fost parte din echipa de tineret a celor de la Sporting Lisabona, înainte de a semna cu Barcelona B în 2012. Pe 3 decembrie 2014, Edgar Ie a debutat la prima echipă a Barcelonei, iar un an mai târziu a părăsit echipa. 

A mai jucat în carieră pentru Villareal B, Belenenses, Nantes, Lille, Trabzonsport, Feyenoord şi Basaksehir, înainte de a semna cu Dinamo Bucureşti. 

De cealaltă parte, Edelino a evoluat o bună parte a carierei la GD Resende, din Portugalia, iar ultima echipă la care a fost legitimat a fost Tiuchovwia Tluchow, scrie Marca

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?