Echipa nationala Ce au făcut oficialii FRF după înfrângerea României în fața Belgiei. „Au jucători cu niște calități individuale extraordinare”

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Formația „tricoloră” a fost învinsă de selecționata Belgiei, sâmbătă seară, la Köln, scor 2-0.Mihai Stoichiță a dezvăluit că, alături de președintele FRF, Răzvan Burleanu, a încurajat „tricolorii” după meciul pierdut, sâmbătă seară, în fața selecționatei Belgiei (scor 2-0).

Stoichiță: „Puteți să fiți campionii grupei în ultimul meci”

„Belgienii au jucători cu niște calități individuale extraordinare, trebuie să recunoaștem și că joacă și unde joacă. Noi am arătat bine ca echipă, sacrificiul și motivația extraordinară a băieților au făcut ca la un moment dat chiar să aibă ocazii de gol și un joc aplaudat de spectatorii români.

Dacă contra Belgiei reușești să faci astfel de faze în care să ajungi unu la unu cu portarul de ce nu ai putea să faci asta contra Slovaciei?! Echipa a avut un comportament admirabil din punct de vedere al dăruirii și al orientării tactice.

Îl felicit pe Edi pentru treaba asta, a reușit să împiedice vedetele Belgiei. Nu suntem dezamăgiți, după meci ne-am dus în vestiar împreună cu președintele. I-am încurajat și le-am zis: 'Suntem pe primul loc, chiar dacă am pierdut cu 2-0 în fața Belgiei. Puteți să fiți campionii grupei în ultimul meci'”, a spus Stoichiță.

 

Naționala României începe pregătirile pentru ultimul meci din grupa E

Echipa națională de fotbal a României a ajuns la Würzburg și, de astăzi, 23 iunie, începe pregătirile pentru meciul decisiv împotriva Slovaciei, programat pentru miercuri, 26 iunie, începând cu ora 19:00, la Frankfurt.

Familiile jucătorilor au acces pe terasa hotelului echipei pentru o perioadă de patru ore, astăzi, oferindu-le ocazia de a petrece timp prețios alături de cei dragi înaintea meciului decisiv.

În această seară, este programat un antrenament în sala de forță a hotelului. Jucătorii care au fost titulari în meciul de aseară vor avea parte, de asemenea, de sesiuni de refacere pentru a se recupera complet.

Luni seară, echipa va desfășura o ședință de pregătire la Würzburg, urmând ca marți să se deplaseze la Frankfurt. În seara zilei de marți este programat antrenamentul oficial pentru confruntarea cu Slovacia, potrivit FRF.

 

Programul și rezultatul parțial al României la EURO 2024

- Luni, 17 iunie: România – Ucraina (München, 3-0)

- Sâmbătă, 22 iunie: Belgia – România (Köln, 2-0)

- Miercuri, 26 iunie: Slovacia – România (Frankfurt, 19:00)

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Echipa nationala
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel