Superliga Romaniei Ce club de fotbal îl dorește pe Rrahmani. Detalii despre transferul kosovarului

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Albion Rrahmani este de mult timp pe lista de potențiale transferuri de la Rapid, mai ales că multe cluburi de fotbal din Europa îl doresc pe tânărul kosovar.



Atacantul kosovar a lăsat o impresie foarte bună în tricoul giuleștean, reușind să înregistreze 17 goluri și cinci pase decisive în 26 de meciuri. Astfel, el a devenit, în ultimele luni, protagonistul unuia dintre cele mai dezbătute subiecte la clubul Rapid București, în procesul de restructurare a echipei de către acționarul majoritar, Dan Șucu.

Albion Rrahmani, viitor jucător la Glasgow Rangers? 

Jucătorul în vârstă de 23 de ani al Rapidului este cotat la 3,5 milioane de euro de către site-ul de specialitate Transfermarkt. Rrahmani este dorit de mai multe echipe importante din Europ, printre care Slavia Praga și echipa la care joacă Ianis Hagi, Glasgow Rangers.

Se pare că formația din Cehia interesată de Rrahmani, doar că suma oferită de club, respectiv 3 milioane de euro, nu se apropie deloc de banii solicitați de către gruparea din Giulești, respectiv 8 milioane de euro, potrivit DigiSport. 

Cealaltă echipă care ar dori să realizeze transferul lui Rrahmani este Glasgow Rangers. Clubul din Scoția, la care este legitimat Ianis Hagi, ar fi dispus să ofere o sumă aproximativ egală cu 6 milioane de euro pentru mutarea kosovarului. Aceeași sursă menționată anterior susține că unul dintre oficialii lui Rangers a discutat deja cu reprezentanții jucătorului. 

Angelescu: „Rrahmani va pleca, ni-l dorim pe Louis Munteanu”

Victor Angelescu, acționarul minoritar al clubului giuleștean, a declarat că o mutare în privința jucătorului kosovar este foarte posibilă, acesta urmând a fi înlocuit de Louis Munteanu. Jucătorul de 21 de ani al echipei italiene Fiorentina este dorit, în același timp, și de FCSB.

„În proporție de 75-80%, Rrahmani va pleca. Trebuie să ne pregătim pentru acest scenariu. Ni-l dorim pe Louis Munteanu, vrem să îl aducem. Nu suntem într-o negociere avansată, nici noi, nici cealaltă echipă.

Fiorentina mai are o etapă de campionat și finala Conference League, apoi vom discuta. Venirea lui Louis Munteanu depinde de plecarea lui Rrahmani, ținând cont că există un interes major pentru el”, a spus Victor Angelescu, la Fotbal Club.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?