Superliga Romaniei Ce contract are David Kiki cu FCSB. Gigi Becali: „Așa ne-am înțeles!”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Patronul celor de la FCSB a dezvăluit durata contractului dintre echipa roș-albastră și fostul fotbalist al Farului Constanța. De asemenea, Gigi Becali a anunțat și jucătorul care va rămâne la formație.



După succesul din SuperLigă, obținut după 9 ani de așteptare, Gigi Becali caută întăriri la echipa roș-albastră, unul dintre transferuri fiind deja realizat. David Kiki, fotbalistul fostei campioane a României la fotbal, Farul Constanța, a semnat un contract de 3 ani cu actuala campioană a SuperLigii, FCSB.

Gigi Becali: „Kiki vine și semnează pe 3 ani!”

David Kiki, în vârstă de 30 de ani, va semna luni contractul cu roș-albaștrii, despărțindu-se de formația lui Gică Hagi, Farul Constanța. Gigi Becali a făcut publice detaliile despre noul contract al lui Kiki, spunând, de asemenea, că actualului fotbalist al FCSB, Risto Radunovic, i-a fost propusă prelungirea contractului, cu suma de 15.000 euro pe lună. 

„Mâine (n.r. - azi) semnăm cu Kiki. Vine și semnează. Pe 3 ani semnează, așa ne-am înțeles. Lui Radunovic îi expiră în iarnă, dar o să rămână și el. I-am propus prelungirea. I-am propus 15.000 pe lună.”, a declarat Gigi Becali, pentru Fanatik.

David Kiki face parte din echipa Farului din anul 2022, reușind să câștige titlul de campioană a SuperLigii, în sezonul precedent. Fotbalistul beninez a mai jucat pentru formațiile ASM Belfort, Niort, Brest, Red Star FC și Montana. Salariul acestuia ar urma să atingă 15.000 de euro lunar.

Cota de piață a lui David Kiki este de 1,1 milioane de euro, potrivit Transfermarkt. Ca fotbalist al Farului, Kiki a reușit să înscrie un gol și două assist-uri în totalul de 34 de meciuri.

Becali dorește transferul unui atacant la FCSB

Patronul celor de la FCSB a mărturisit că își dorește foarte mult un atacant dintr-o formație a SuperLigii, pe care vrea să îl transfere la echipa roș-albastră. 

„Mai am un atacant din România pe care vreau să îl iau. Dar nu spun că poate îl ia altcineva. Îl iau orice s-ar întâmpla. Nu e de play-off, dar e atacant, atacant. Nouar. Doi iau, doi nouari. Sută la sută iau atacant de careu.

Blănuță la ora asta nu e de FCSB. Dacă îl iau pe ăsta, îl iau peste capul la tot staff-ul. Doar eu vreau să vină”, a declarat Gigi Becali, la Fanatik Superliga, după ce FCSB a fost învinsă duminică seară cu 0-2, de Rapid București.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?