Tenis Ce cred românii că se va întâmpla cu Simona Halep. Scapă sau nu de suspendarea pentru dopaj?

Data publicării:
Sursa: Agerpres
EXCLUSIV
Sursa: Agerpres

Simona Halep a fost suspendată pentru 4 ani din toate competiţiile, după ce a picat un test antidoping. Aceasta a fost depistată pozitiv la roxadustat, o substanţă interzisă. 



Din octombrie 2022, Simona Halep a fost judecată de ITIA (Agenţia pentru Integritate în Tenis) şi de WADA (Agenţia Internaţională Anti-Doping), care au decis să o suspende pentru 4 ani din toate competiţiile. 

Sportiva a depus apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Laussane, apel care a fost judecat zilele trecute. Acum, Halep aşteaptă decizia TAS. Ea a cerut anularea pedepsei, în timp ce acuzarea a cerut o suspendare şi mai mare, de şase ani. 

Simona Halep a decis să dea în judecată compania care a făcut suplimentul contaminat, care a dus la picarea testului antidoping. 

Patrick Mouratoglou, fostul antrenor al Simonei Halep, a recunoscut, la un an de la pornirea scandalului, că el şi echipa sa sunt vinovaţi pentru situaţia creată, deoarece ei i-au spus Simonei Halep să ia acel supliment. 

Dana Mihai, redactor şef Radio DC NEWS, a vorbit cu românii despre acest caz. Ce cred cetăţenii că se va întâmpla cu Simona Halep? Va scăpa sau nu de suspendare? 

Răspunsurile lor le vedeţi în videoclipul de mai jos. 

Youtube video image

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Tenis




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?