Superliga Romaniei Ce decizie a luat Sepsi OSK în legătură cu Bernd Storck. Anunțul oficial transmis de club

Data publicării:
Facebook Sepsi OSK
Facebook Sepsi OSK

Echipa condusă de antrenorul german Bernd Storck a încheiat sezonul actual cu 34 de puncte, pe a cincea poziție a play-off-ului SuperLigii.



Sepsi continuă lupta alături de Storck

Antrenorul german și-a început contractul la formația Sepsi OSK în luna decembrie a anului trecut, după ce Liviu Ciobotariu a fost demis. Se pare că accederea în play-off-ul SuperLigii și clasarea pe locul 5 a echipei din Sfântu Gheorghe a determinat oficialii clubului să ia decizia de a continua contractul cu Storck.

„Istoria continuă!

Antrenorul principal Bernd Storck şi-a prelungit contractul cu clubul Seps OSK până în vara anului 2025, cu opţiune de prelungire pentru încă un sezon.

Antrenorul secund Czuczi Mátyás a semnat, de asemenea, contract cu clubul nostru pentru sezonul competițional 2024-2025, cu opțiune de prelungire.”, a fost mesajul transmis de clubul din Sfântu Gheorghe, pe pagina oficială de Facebook.

Bernd Storck a înregistrat 24 de meciuri ca antrenor al formației Sepsi Sfântu Gheorghe, bifând un bilanț de 10 victorii, opt înfrângeri și șase remize. În ceea ce privește play-off-ul SuperLigii, Storck a reușit să claseze echipa Sepsi OSK pe locul al cincilea, cu 34 de puncte.

Sepsi OSK, într-un proces de consolidare a lotului

Echipa patronată de Laszlo Dioszegi a început un amplu proces de transferuri, una dintre cele mai noi „achiziții” ale clubului fiind Marius Coman, jucătorul formației din a doua ligă de fotbal, Corvinul Hunedoara.

Atacantul de 27 de ani a mai fost prezent în prima divizie de fotbal a României, jucând pentru Academica Clinceni, CFR Cluj, Universitatea Cluj sau Petrolul Ploiești.

Marius Coman a semnat cu gruparea din Hunedoara în anul 2022, când echipa se afla în Liga a III-a. Acesta s-a remarcat în competiția din Cupă, reușind să înscrie de șase ori în șapte meciuri. De asemenea, Coman a înregistrat și două pase decisive. 

Mai mult decât atât, evoluția lui Coman a fost una pozitivă și în cadrul finalei Cupei României, marcând primul gol pentru hunedoreni. Evoluția lui Coman a fost bună și în campionatul ligii secunde de fotbal, înregistrând 10 goluri în totalul celor 28 de meciuri în care a jucat.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?