Superliga Romaniei Ce jucător ar pleca de la CFR Cluj! A semnat fundașul lui Adi Mutu deja cu o altă echipă?

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

După partida naționalei României împotriva Kosovo, jucătorul celor de la CFR Cluj a fost diagnosticat cu o leziune de gradul doi la nivelul genunchiului drept. Această accidentare l-a determinat pe Cristi Manea să nu poată evolua timp de trei luni. Acum se discută despre rămânerea sau nu a fotbalistului la clubul clujean.



Titular cu Irlanda de Nord, rezervă cu sud-americanii

Parcursul lui Cristian Manea, jucătorul în vârstă de 26 de ani de la CFR Cluj, pare aproape de sfârșit. Fotbalistul abia că a mai fost adăugat în prima formație a antrenorului Adrian Mutu, acum existând șanse ca acesta să plece din Gruia, în această vară.

Fundașul crescut la Academia lui Gică Hagi s-a accidentat după meciul dintre România și Kosovo, din preliminariile pentru EURO 2024. Acesta a fost diagnosticat cu o leziune de gradul doi la nivelul genunchiului drept. Această accidentare l-a făcut pe Manea să ia o pauză de trei luni, fiind înlocuit de Vasile Mogoș pe postul de fundaș dreapta la echipa clujeană.

În ceea ce privește participarea sa la echipa națională, Cristi Manea a fost titular în amicalul României cu Irlanda de Nord, dar s-a aflat pe banca de rezervă în partida naționalei României contra Columbiei.

În acest moment, se discută dacă Manea va rămâne sau nu la echipa transilvăneană, întrucât există voci care afirmă faptul că jucătorul ar fi semnat deja cu altă echipă de fotbal, alte păreri susținând că Manea se regăsește, în ultima vreme, pe banca de rezerve a celor de la CFR Cluj, din cauza randamentului scăzut pe care îl prezintă.

A semnat Manea cu o altă formație?

Dan Udrea crede că Manea este ținut ca rezervă de Adi Mutu la CFR, întrucât prestațiile sale din ultima vreme nu se ridică la așteptările antrenorului, și nu pentru că își dorește să plece la vară de la echipă.

Pe de altă parte, Basarab Panduru este de părere că Manea deja a semnat cu o altă echipă din străinătate: „Un jucător care nu își prelungește contractul are o problemă. El dacă își prelungește acum contractul pe încă cinci ani, să vezi cum dispare imediat problema. Să vezi ce bun e de mâine, mai bun decât toată lumea.robabil că a semnat (n.r. cu o echipă din străinătate). Eu așa mă gândesc.”

Fundașul CFR, Cristi Manea, a adunat 221 de jocuri în tricoul echipei clujene de-a lungul carierei. Alături de aceștia, el a câștigat cinci titluri și două Cupe ale României. Cota sa de piață la momentul actual este estimată de Transfermarkt la 3.200.00 de euro, conform OrangeSport.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel