Volei Ce jucător revine la CSM Arcada. „Bine ai revenit acasă!”

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Echipa de volei care a reușit să câștige Campionatul și Cupa României a readus un jucător important în formație.Alexandru Rață a semnat un contract pe un sezon cu echipa CSM Arcada. Jucătorul a făcut pasul la națională de la formația din Galați, iar acum revine la echipa campioană la volei masculin.

În vârstă de 23 de ani, Rață revine la echipă după un an în care a jucat la Tectum Achel, în Belgia, și la Zenit St. Petersburg, în Rusia. El mai activase la CSM Arcada în perioada 2020-2023, interval în care a cucerit de trei ori campionatul și o Cupă a României. Alexandru Rață joacă pe postul de trăgător universal.

Mesajul lui Alex Rață

„E un sentiment minunat să revin la CSM Arcada, aici unde am simțit pentru prima dată gustul performanței. De aici am ajuns la națională, așadar revin cu mare drag la echipa mea de suflet.

Ne așteaptă un sezon tare, un sezon la finalul căruia trebuie să câștigăm trofeele puse în joc. Așteptăm și suporterii alături de noi, așa cum numai ei știu să ne încurajeze, și am încredere că va fi bine. Hai, Arcada!”, a transmis Alexandru Rață.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Volei

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?