Superliga Romaniei Ce obiectiv are Zeljko Kopic pentru noul sezon al Superligii

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Antrenorul dinamoviștilor a anunțat care este obiectivul clubului de fotbal în stagiunea 2024/2025.Antrenorul croat al celor de la Dinamo București a declarat că obiectivul pentru sezonul 2024/2025 al Superligii va fi lupta pentru atingerea unui loc aproape de primele șase formații, sau mai mult decât atât, calificarea în play-off.

Zeljko Kopic: „Ne dorim să ne luptăm pentru play-off”

„Am discutat în club despre obiectivele pentru noul sezon. Ne dorim să fim aproape de primele șase echipe ale campionatului, să ne luptăm pentru play-off.

Pentru club este important să jucăm un fotbal bun, să avem rezultate bune, să promovăm jucători tineri și să creăm o bază pentru următorul sezon, astfel încât să nu schimbăm mereu mulți jucători la fiecare șase luni sau la fiecare an”, a spus acesta.

„Planul nostru era să semnăm cu jucătorii devreme”

De asemenea, Kopic a mai anunțat transferul a doi jucători la echipa „alb-roșie”, mărturisind totodată faptul că dinamoviștii doresc să mai schimbe unele aspecte din cadrul lotului și în perioada următoare.

„Căutăm jucători, ne interesează să facem câte un transfer în fiecare compartiment, în total patru sau cinci. Am contactat câțiva jucători, însă în această perioadă piața transferurilor este deschisă, iar fotbaliștii și impresarii analizează opțiunile pe care le au.

Planul nostru era să semnăm cu jucătorii devreme, pentru a-i avea la pregătire, însă nu depinde numai de noi. Jucătorii de calitate așteaptă să vadă ce oferte mai primesc. Ce pot să spun e că suntem aproape de a semna doi jucători, mai trebuie să așteptăm doar câteva zile, însă eu sper că totul va fi bine”, a mai spus Zeljko Kopic.

Echipa de fotbal Dinamo București va debuta în noul sezon al Superligii duminică, 14 iulie, în fața celor de la CFR Cluj. Meciul se va desfășura în Gruia, începând cu ora 19:00.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?