Fotbal international Ce pedeapsă a primit mijlocașul lui Werder Bremen, după ce a refuzat să se deplaseze la Leverkusen

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Lui Naby Keita nu i-a surâs ideea de a nu fi titular în meciul contra liderului clasamentului, Bayer Leverkusen, astfel că a părăsit lotul echipei.



Keita s-a supărat și a plecat direct acasă

Werder Bremen a anunțat că l-a suspendat pe mijlocașul Naby Keita pentru tot restul sezonului după ce acesta a părăsit lotul formației, supărat că nu a fost titular la meciul cu Bayer Leverkusen, de duminică, din Bundesliga, scrie DPA.

Werder Bremen a declarat marți că Naby Keita nu a făcut deplasarea la Leverkusen și a plecat acasă. Echipa Bremen a pierdut cu 5-0 la Leverkusen, ceea ce a asigurat gazdelor primul titlu în ligă.

Keita, în vârstă de 28 de ani, nu se va mai antrena cu echipa și va trebui să achite și o amendă substanțială, a indicat gruparea.



„Comportamentul lui Naby Keita este intolerabil pentru clubul nostru. Cu această atitudine, el și-a dezamăgit echipa aflată într-o situație grea, punându-se deasupra colectivului. Așa ceva nu putem permite”, a declarat președintele grupării, Clemens Fritz.

„În acest final de sezon, trebuie să fim pe deplin concentrați pe meciurile rămase”, a adăugat acesta.

Werder Bremen este pe locul 12 în Bundesliga, cu cinci etape până la finalul campionatului, nefiind scutită de emoțiile retrogradării, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel