Fotbal international Ce salariu va primi Denis Drăguș la Trabzonspor

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Fotbalistul român în vârstă de 24 de ani va face parte din echipa celor de la Trabzonspor, după un sezon foarte bun în tricoul lui Gaziantep. 



Drăguș, sumă consistentă la Trabzonspor 

Internaționalul român Denis Drăguș a fost cumpărat de echipa Trabzonspor de la Gaziantep (ca împrumut de la Standard Liege) pentru două milioane de euro. Se pare că atacantul naționalei României va încasa, în cei patru ani de contract, un salariu de 6,4 milioane de euro. Cu alte cuvinte, Drăguș va primi 1,6 milioane de euro pe sezon, potrivit Fanatik.

Jucătorul în vârstă de 24 de ani este cotat la 3 milioane de euro, făcând parte din echipa națională a României. El se află în lotul preliminar al selecționatei țării noastre, convocat pentru cele două meciuri amicale de la începutul lunii iunie. La națională, Drăguș a marcat două goluri în nouă meciuri.

Denis Drăguș a înregistrat în acest sezon 16 goluri și două pase decisive în totalul de 41 de meciuri. 

Agentul fotbalistului român, Florin Manea, dezvăluia, în urmă cu o lună, faptul că atacantul este ca și transferat la formația din Turcia, Trabzonspor, echipă care se află în prezent pe locul 3 în clasamentul turc, ce duce în Europa League.

„Vești bune! Nu sunt încheiate complet toate negocierile, dar există o ofertă importantă pentru Denis Drăguș de la Trabzonspor. Negocierile sunt foarte avansate. Așteptăm și decizia celor de la Standard Liege, dar eu zic că în mare parte suntem foarte aproape să ne înțelegem”, spunea Florin Manea.

Nu doar că va îmbrăca tricoul celor de la Trabzonspor, dar acesta va primi și o sumă uriașă în cont.

Șumudică spune că Drăguș are execuții incredibile, dar este egoist 

Marius Șumudică a avut multe cuvinte de laudă la adresa internaționalului român, apreciindu-i calitățile sportive. Cu toate acestea, el a recunoscut că este un jucător egoist, care nu se face simpatic în cercurile prin care ajunge.

„Drăguș este unul dintre cei mai buni jucători pe care i-am antrenat vreodată. Dar foarte, foarte, foarte încăpățânat. Am avut mult muncă cu el. Mult mai mult decât cu Alibec și Budescu la un loc. Deci mult mai mult decât cu Alibec și Budescu la un loc!”, a declarat Șumudică, la emisiunea Prietenii lui Ovidiu.

„Șumi” a spus că jucătorul în vârstă de 25 de ani și-a creat antipatii, inclusiv la antrenamentele de la Gaziantep: „Foarte individualist, își atrage antipatii la antrenament. Normal, trebuia să-i mai dau o minge, să joace singur, că el n-o dă la nimeni. Își atrage antipatii într-un grup precum Gaziantep”.

Deși este egoist, conform spuselor antrenorului român, Drăguș are calități impresionante: „Execuții incredibile, mult peste toți jucătorii pe care i-am antrenat. O rupere de ritm de pe loc, forță în picioare, dar încăpățânat, egoist.” 

„Cei de la Beșiktaș sunt înnebuniți! Sunt mai multe echipe care vor să-l ia”, spunea Șumudică despre fotbalistul român, în urmă cu câteva săptămâni.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?