Echipa nationala Ce scriu jurnaliștii ucraineni despre prestația României din meciul amical cu Bulgaria

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Presa din țara vecină, în condițiile în care Ucraina este prima adversară a naționalei României la EURO 2024, a analizat evoluția „tricolorilor” din meciul de pregătire cu selecționata Bulgariei.



„România nu a putut învinge una dintre cele mai slabe echipe naționale - rivala Ucrainei la euro nu a impresionat deloc”


Echipa națională de fotbal a României a remizat cu selecționata Bulgariei, scor 0-0, marți seara, într-un meci amical jucat pe Stadionul „Steaua” din București, ca un penultim test al tricolorilor înaintea Campionatului European din Germania (14 iunie - 14 iulie).

Jurnaliștii ucraineni nu au așteptat mult până să titreze primele impresii asupra meciului în care a evoluat România, mai ales că țara noastră va fi prima adversară a selecționatei ucrainene, la EURO 2024.

„Bulgaria, vorbind în limbaj de box, arăta ca un 'sac' – din noiembrie 2022, bulgarii câștigând doar un meci din 13, împotriva Tanzaniei. Se aștepta o victorie ușoară a vecinilor noștri”, au scris jurnaliștii ucraineni de la footbal24.ua.

„Se aștepta o victorie ușoară a vecinilor noștri”

În continuare, ucrainenii au scris că „Tricolorii au avut iniţiativa în meci, având o posesie de 60% și nu le-au oferit oportunităţi adversarilor. În prima repriză, gazdele puteau marca de trei ori, prima dată chiar în minutul 3, când Răzvan Marin a primit o pasă de la Dennis Man, în suprafața de pedeapsă, dar portarul bulgar a parat.

În minutul 19, același Răzvan a primit o pasă de la Drăguș, a ocolit portarul și a ajuns într-un unghi ascuțit, nereușind să înscrie. În minutul 43, Drăguș a fost față în față cu portarul, dar Denis a șutat pe lângă bară. La final, echipele s-au mulțumit cu scorul 0-0 pe tabela de marcaj.”, au mai scris ucrainenii.

„Rivalul nostru la EURO încă nu impresionează”

„La începutul reprizei secunde, Stancu a reușit să primească un penalty, dar Man nu a reușit să-l transforme. După aceea, România nu a jucat nimic interesant, iar bulgarii au desfășurat și mai multe contraatacuri.

În cele din urmă, fluierul final a înregistrat o remiză, 0-0, - iar rivalul nostru la EURO încă nu impresionează, au concluzionat jurnaliștii din țara vecină.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?