Echipa nationala Ce spun Răzvan Marin și Andrei Rațiu, după calificarea în optimile EURO 2024

Data publicării:

Echipa națională a României a reușit să se califice în optimile de finală ale EURO 2024, după remiza cu selecționata Slovaciei, scor 1-1, de pe prima poziție a grupei E.Formația „tricoloră” a reușit calificarea în optimile competiției EURO 2024. Jucătorii echipei naționale au evoluat în fața slovacilor, pe stadionul Deutsche Bank Park din Frankfurt, scor 1-1.

Acest rezultat a dus ca ambele echipe să se califice în următoarea etapă a Campionatului European de fotbal din Germania. Golurile au fost marcate de Ondrej Duda (25) și Răzvan Marin (37, penalty).

„Tricolorii”, în culmea fericirii după calificarea în optimi

Răzvan Marin, marcatorul singurului gol al României în meciul cu Slovacia, scor 1-1, a afirmat, după calificarea selecționatei de fotbal pregătite de Edward Iordănescu în optimile de finală ale EURO 2024, că este bucuros de faptul că a reușit să facă milioane de români fericiți.

„Acum va fi un singur meci, va fi cu totul altceva. Ne bucurăm enorm, ne-am îndeplinit obiectivul. Suntem în fericiți că am făcut milioane de români fericiți. Cred că pe orice stadion pe care am jucat am dominat, mai ales în tribune și suntem foarte fericiți”, a spus Marin la Pro TV. 

De asemenea, și Rațiu a oferit o serie de declarații după calificare, spunând că niciun obstacol nu i-ar fi împiedicat pe el și pe colegii săi pentru a-și îndeplini obiectivul calificării.

„Suntem împreună cu suporterii, calificarea aceasta este și a lor. Le transmitem că de acum o să tragem și mai tare pentru ca această calificare să fie doar începutul. Acum e bucurie și orice adversar ar veni acum e bun, pentru că am reușit să trecem de grupe”, a spus Rațiu, la Pro Arena.

„Am tras de noi și am obținut egalul care ne-a fost bun pentru a termina grupa pe primul loc. Dinaintea meciului știam că trebuie să luptăm cu orice și oricine ca să ne atingem scopul. Nu ne-a interesat că plouă, că adversarii joacă dur sau că terenul e prost”, a mai adăugat Andrei Rațiu.

 

Grupa E

1. România (4-3), 4 puncte (calificată în optimile de finală)

2. Belgia (2-1), 4 puncte (calificată în optimile de finală)

3. Slovacia (3-3), 4 puncte (calificată în optimile de finală)

4. Ucraina (2-4), 4 puncte (eliminată)

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Echipa nationala
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel