Fotbal Ce spune Șumudică despre plecarea de la Gaziantep. „Am darul de a mă face plăcut!”

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Marius Șumudică, fostul antrenor al formației Gaziantep FK, este liber de contract de la începutul lunii martie, următoarea echipă la care va activa, conform spuselor sale, fiind una din zona Golfului. „Șumi” a dezvăluit detalii privind plecarea sa de la echipa din Turcia și momentele de cumpănă prin care trece.



Marius Șumudică, relație strânsă cu românii

Marius Șumudică a mărturisit că a legat o relație specială cu internaționalii români de la Gaziantep. „Șumi” a dezvăluit ce gest au făcut fotbaliștii români în momentul în care au aflat de plecarea sa de la echipă: „Am darul de a mă face plăcut în relația cu ei, de foarte multe ori le mai fac un cadou. [...] de foarte multe ori! Așa mi-a venit, [..] în general ajut... și aici mă refer și la anumite gesturi pentru oameni care trec prin perioade dificile.”

Șumudică recunoaște că nu îi place să spună când face un act de caritate: „Niciodată nu am vrut să ies în evidență, să se facă public. Am mai făcut și donații. De unde dai, de acolo îți dă Dumnezeu! [..] Trebuie să ajuți în momentul în care îți cere cineva. Facerea de bine...[..] În momentul în care fac un bine, îi fac omului care are nevoie și îl simt că este jos. [..] Alții te împing mai jos!

De asemenea, el a explicat că nu a fost demis de către oficialii turci, ci separarea s-a realizat în urma deciziei sale, bazate pe probleme de familie: „Și ieri mi-au dat mesaj când au ajuns la echipa națională. Eu și acum eram la Gaziantep dacă voiam, au fost niște probleme familiare...în decurs de trei ani...[..] Dacă eu eram demis, trebuia să iau contractul până la sfârșit. Eu am plecat cu banii la zi, pentru că m-am înțeles cu ei, am dat mâna cu ei și am o relație specială!”

„Am mesaje de la Gradel, care a câștigat Cupa Africii... [..] M-a sunat și mi-a zis că am fost unul dintre cei mai buni antrenori cu care a lucrat. [..] Românii au venit, toți, la hotel în momentul în care am plecat...”, a spus Șumudică la emisiunea „Suflet de rapidist”.

Șumudică recunoaște că nu se mai putea gândi la fotbal 

Fiind liber de contract la momentul actual, Șumudică a dezvăluit toate detaliile privind plecarea sa de la formația din Turcia. Antrenorul român a susținut că o persoană apropiată a suferit, de curând, o intervenție chirurgicală, dar și că el are o relație foarte bună cu soția sa, alături de care este de 30 de ani. Acestea au fost argumente care au contat, în final, la luarea deciziei de a se despărți de clubul Gaziantep.

„Un membru al familiei a avut o intervenție chirurgicală acum trei zile, mă bucur că este bine. [..] De două luni de zile nu mă mai puteam gândi la fotbal [..] Având relația specială cu soția mea, suntem de 30 de ani împreună... Știam prin ceea ce trece și că nu poate să mai ducă. Practic nu mai putea să mai ducă [..[ Nu m-a mai interesat!”, a mărturisit Șumudică despre gândurile pe care le-a avut în ultimele luni.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?