Superliga Romaniei "Cea mai frumoasă imagine" în ultima etapă. "Rapid să facă gardă de onoare pentru FCSB, apoi să îi bată"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Andrei Vochin, consilier al preşedintelui FRF Răzvan Burleanu, crede că giuleştenii ar trebui să lase orgoliile şi să le acorde rivalilor de la FCSB garda de onoare pentru câştigarea titlului, în ultima etapă. 



"Cred că cea mai frumoasă imagine pentru Rapid ar fi ca în ultima etapă să facă acel coridor prin care trec campionii, după care să îi bată. Asta ar fi, din punctul de vedere al imaginii, cea mai frumoasă dovadă de confruntare sportivă. Să îi feliciţi că au ieşit campioni, după care să îi baţi. Dacă ar putea să facă asta, ar fi de aplaudat", a declarat Andrei Vochin la Fanatik Superliga. 

FCSB a câştigat titlul în Liga 1 cu trei etape înainte de finalul campionatului. Rapid, pe de altă parte, a câştigat un singur punct în playoff, chiar cu FCSB, în remiza de pe Arena Naţională, scor 2-2. 

În etapa a 8-a din playoff, Rapid a fost învinsă la Cluj, de CFR, cu 3-2, dar Bogdan Lobonţ e convins că vor veni şi victoriile.

”Am ratat cât pentru tot sezonul. Vor veni și victoriile, sunt convins. Absolut orice influențează mentalul unei persoane. Trebuie să fim mai atenți. Suporterii sunt alături de noi, chiar dacă nu au făcut deplasarea alături de noi. E normal să fie dezamăgiți.

Ține totul de noi să ieșim din această situație. Ce rămâne de făcut? Să facem ce am făcut bine ca până acum. Trebuie mai multă atenție la finalizare. Băieții au calități extraordinare. Trebuie să lucrăm tot mai mult la tot ceea ce înseamnă echipă.”, a declarat Bogdan Lobonț, la flash-interviu.

Rapid primeşte vizita celor de la FCSB în ultima etapă a campionatului. La Cluj, galeria Rapidului nu a făcut deplasarea. În locul galeriei a tronat doar un banner pe care scria "nu ne meritaţi". Claudiu Petrila a comentat acest mesaj al fanilor. 

”Doar noi putem să trecem peste pasa asta proastă și trebuie să o facem, pentru că suntem Rapid. Avem ocazii, dar să le fructificăm. Mai avem două meciuri și trebuie să le câștigăm, dacă putem...

Am început play-off-ul foarte slab acasă, iar apoi au urmat numai rezultate slabe. E greu și pentru suporteri să vină pentru noi în toată țara, iar noi să nu-i facem fericiți. Îi respectăm, orice ar face. Noi le-am oferit numai supărare”, a declarat Claudiu Petrila după CFR Cluj - Rapid 3-2.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei





DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?