Echipa nationala Cei mai buni stranieri, în echipa de start pentru meciul României cu Bulgaria

Data actualizării: | Data publicării:
FOTO DC MEDIA
FOTO DC MEDIA

Edi Iordănescu a anunţat echipa de start pentru meciul test cu Bulgaria, de pe stadionul Ghencea. Astfel, în poartă va fi titularizat Florin Niţă, iar în faţa sa vor juca Raţiu, Drăguşin, Rus şi Bancu. La mijloc, Edi Iordănescu mizează pe Marius Marin, Răzvan Marin şi Nicolae Stanciu, în timp ce tripleta ofensivă este formată din Mihăilă, Man şi Drăguş. 

Pe banca de rezerve pentru acest meci sunt Horaţiu Moldovan, Târnovanu, Sava, Nedelcearu, Sorescu, Cicâldău, Puşcaş, Hagi, Şut, Coman, Olaru, Mogoş, Grameni, Racoviţan şi Bîrligea. 

Bulgaria este una dintre naţionalele cu care România a jucat de cele mai multe ori 

"Doar cu Iugoslavia, Grecia și Polonia am jucat mai des decât cu Bulgaria în istorie. De 33 de ori ne-am confruntat cu vecinii noștri, palmares: 33 meciuri – 18 victorii – 6 egaluri – 9 înfrângeri, golaveraj 70-49.  Ultimele întâlniri au fost în campania de succes pentru EURO 2008, când am câștigat grupa de calificare în fața Olandei. A fost 2-2 la Constanța și 0-1 în deplasare, în finalul campaniei", anunţă FRF. 

Răzvan Burleanu, supărat pe Alibec 

Denis Alibec nu va juca în meciul dintre România şi Bulgaria, de pe stadionul Ghencea, iar Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, dă de înţeles că atacantul care a evoluat în ultimele luni la Al Muaither, în Qatar, ar putea chiar să rateze turneul final. 

Burleanu a spus că acesta a suferit o mică intervenţie chirurgicală la picior, care ar fi trebuit să fie făcută în urmă cu două-trei săptămâni pentru a se putea reface total până la EURO.

"Am fost ieri în cantonamentul jucătorilor, am stat de vorbă cu Denis şi cu ceilalţi jucători. Ne pare foarte rău de această situaţie, mai ales că ar fi trebuit să se opereze de acum două-trei săptămâni, astfel încât să fie evitată o astfel de situaţie. Acum aşteptăm staff-ul medical să îşi facă treaba, sperăm să poată fi recuperat. E prematur să spunem dacă va fi prezent sau nu la EURO, la el este o tăietură şi depinde de cât de repede se va recupera. Plus că nu este la mână, este la picior, şi asta va face şi mai dificilă recuperarea. Ne-am fi dorit ca această intervenţie medicală să fi avut loc acum două-trei săptămâni, mai ales că Denis Alibec s-a alăturat lotului naţional mai devreme decât ceilalţi tricolori", a declarat Răzvan Burleanu. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Echipa nationala
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel