Superliga Romaniei Cei patru fotbaliști care părăsesc Petrolul Ploiești. Anunțul făcut de Laszlo Balint

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Antrenorul Petrolului Ploiești, Laszlo Balint, a dezvăluit că „lupii galbeni” s-au despărțit deja de patru jucători, la finalul actualului sezon.



Laszlo Balint: „Jair, Meijers, Irobiso, Musi, plecări certe”

Laszlo Balint a numit cei patru jucători care părăsesc clubul petrolist, aceștia fiind Jair, Meijers, Musi și Irobiso. Acesta a declarat că obiectivele sale principale, începând cu acest sfârșit de campionat, se îndreaptă către consolidarea lotului de jucători.

„Ne-au părăsit câțiva jucători care au fost foarte importanți în acest sezon: Jair, Meijers, Irobiso, Musi sunt plecările certe din acest moment.

Vrem să alegem cât se poate de bine, e foarte important ca jucătorii care vor veni să ajungă aici cu atitudinea necesară, cu acea foame necesară pentru a reuși să scoatem maximum din fiecare partidă. Se anunță un sezon greu, mai greu decât a fost acesta”, a declarat Balint.

„Mi-aș fi dorit să fim altfel la ultima etapă (n.r. - scor 0-2 cu Poli Iași), să emitem pretenții pentru câștigarea punctelor, dar s-a văzut diferența la nivelul motivației jucătorilor. Indiferent cât de mult aș fi apăsat eu pe acest aspect, cei de la Iași aici ne-au bătut. Am terminat sezonul fără emoții, dar trebuie să reușim să completăm lotul.”, a spus Balint.

Jair și Meijers au refuzat să rămână la Petrolul

Jair și Meijers vizează semnarea cu alte cluburi de fotbal, astfel că dorința lui Balint de a-i păstra în formația actuală a Petrolului nu se va îndeplini.

„Jair e la final de contract, i s-a făcut ofertă de prelungire, atât lui, cât și lui Meijers. Din păcate pentru noi, ambii și-au manifestat dorința de a-și continua cariera la alte cluburi. Probabil caută și ei alte provocări.

Am stat de vorbă cu Bart (n.r.- Meijers), e de patru ani la club, iubește foarte mult echipa, e într-o relație bună cu suporterii, dar are nevoie de altă provocare. E de apreciat, au anunțat clubul, sunt jucători care și-au făcut datoria pentru Petrolul”, a mai afirmat Balint, potrivit gsp.ro.

Alexandru Musi va părăsi Petrolul, el fiind împrumutat în ediția actuală, revenind la echipa sa, FCSB. Acesta a reușit să înscrie de cinci ori, înregistrând și alte patru pase decisive în totalul său de 39 de apariții.

Bart Meijers face parte din echipa Petrolului din anul 2020. El a jucat 117 partide în tricoul ploieștenilor, pe când Jair, de două sezoane în formația „lupilor galbeni”, a reușit să înscrie 10 goluri și nouă pase decisive în totalul de 75 de partide oficiale.

Și lui Christian Irobiso îi expiră contractul sub formă de împrumut, astfel că nigerianul se va întoarce în Arabia Saudită, la formația Al-Ula.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?