Cupa României Cel mai dur atac la Adrian Mutu după umilinţa de la Hunedoara. "Aşa e când îţi pui antrenor pe bază de prietenie, nu de competenţă"

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

CFR Cluj a fost eliminată din Cupa României de Corvinul Hunedoara, după un meci umilitor. Elevii lui Adrian Mutu nu au avut nicio reacţie pe terenul divizionarei secunde şi au pierdut cu un neverosimil 4-0. 



După meci, Adrian Mutu a anunţat că ia în calcul să demisioneze, pentru că se simte umilit de atitudinea jucătorilor lui CFR Cluj.

"Mă gândesc și mâine voi anunța ce decizie iau...clubului. Eu unul, în momentul ăsta, mă simt umilit. Nu se poate așa ceva...Mă simt umilit!... Nu cred că aș putea să-i iert pe băieți după acest eșec, mai ales că era foarte important pentru club... Când văd că nu se respectă culorile unui club și nu se respectă ce spun eu, nu am puterea să iert! [..] O să mă gândesc în seara asta bine și mâine dimineață voi anunța clubul ce se întâmplă.”, a spus Mutu.

Cătălin Berindean, comentator Prima TV, a lansat cel mai dur atac la adresa lui Adrian Mutu, despre care spune că a fost numit antrenor la CFR Cluj în baza prieteniei pe care o are cu patronul Ioan Varga, nu în baza competenţelor. 

"Am spus încă din toamnă, când s-a tras la sorţi, că CFR va avea un meci complicat la Hunedoara. Când îţi pui antrenorul pe bază de prietenie, nu de competenţă, cum a făcut Neluţu Varga cu Adi Mutu, cam la asta te poţi aştepta. Când antrenorul ţine în echipă jucători care nu au justificare din punct de vedere al formei sportive, doar pentru că sunt români...

Deac, de când a venit Mutu, este titular. Pe ce criteriu? Că nu justifică, din punct de vedere al formei sportive, titularizarea. A făcut linişte la echipă, dar nu a mai făcut rezultate. Mandorlini pe criterii sportive a spus că Deac nu justifică să fie titular în echipa asta", a declarat Cătălin Berindean. 

Florin Maxim, antrenorul Corvinului, şi-a lăudat jucătorii 

„Băieții, cumva, s-au obișnuit cu mine...cu modul meu de a lucra. Și ei, probabil, nu știu... dacă ei credeau că pot să învingă o echipă de talia CFR-ului, dar muncesc foarte, foarte bine...nu mult, că tot un antrenament facem pe zi! Dar muncesc bine și încerc să le dau din faptul că eu cred în tot ceea ce facem. Cumva, cred că asta a făcut diferența în meciul de azi. Sunt niște jucători în care...vă dau un exemplu: Coman, Neacșa, Iacob, Lică...aș putea continua cu toți! Vardi, la 25 de ani, lucra într-o piață și juca în liga a opta!”

„Sunt jucători care, probabil, nu au avut șansă... Sunt jucători cu un potențial fantastic. Eu lucrez cu ei, sunt ai mei, și îi laud, dar au potențial și cred că deja au atras privirile echipelor mari... Eu, dacă aș fi antrenor la o echipă - și de talia CFR-ului - mâine l-aș transfera pe Iacob (n.r. - Flavius Iacob)”, a spus Maxim despre elevii săi.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Cupa României




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel