Superliga Romaniei "Cel mai important lucru pentru un antrenor este autoritatea". Omul care spune că nu ar putea lucra niciodată cu Gigi Becali

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Gigi Becali nu face niciun secret din faptul că se implică în alcătuirea echipei de la FCSB. Cu toate astea, patronului FCSB îi este atrasă atenţia că îi ia lui Elias Charalambous cel mai important lucru pentru un antrenor: autoritatea.



Ioan Andone a câştigat un titlu cu Dinamo şi 2 cu CFR Cluj, dar şi patru cupe ale României, 3 cu Dinamo şi una cu CFR Cluj. Acesta spune că nu ar putea lucra niciodată cu Gigi Becali şi îl avertizează pe patronul FCSB că îi ia lui Elias Charalambous autoritatea în faţa jucătorilor. 

"E jucăria lui. Antrenorii trebuie să facă antrenament şi el decide echipa. El spune echipa înainte. Şi face şi schimbările. Eu nu aş fi putut lucra cu el, niciodată. Nu există! Mie nu mi s-a întâmplat. Nici cu Paszkany, nici Borcea. Întrebaţi-l pe Borcea. Mă suna Victor Becali şi îmi spunea să îi zic şi lui Borcea primul XI, că îi era ruşine să mă întrebe. Niciodată nu venea Borcea să îmi spună 'bagă-l pe ăsta'. Venea după meciuri şi spunea 'mamă, cum era dacă îl jucai pe ăsta'. Îi ziceam şi eu că după meciuri e uşor să vorbeşti, dar el nu ştia ce pregăteam eu. 

N-am avut probleme. În opinia, cel mai important lucru pentru un antrenor este autoritatea. Să faci tu primul XI, că la antrenamente ai văzut jucătorii toată săptămâna. Ştii cum s-au pregătit, vezi adversarul. Dar cine se duce acolo ştie cum stă treaba. E treaba lui Gigi. 

Dacă ia 5 jucători, aşa cum zice el, depinde şi ce întâlneşte pe parcurs în Liga Campionilor. Şi cel mai greu e în playoff. Că acolo poţi să dai peste locul 4 din Italia, sau peste o echipă din Franţa. Dar dacă pleacă Olaru şi Coman în acelaşi an, îi va fi greu să mai aducă pe cineva de calitatea asta. 

Florinel Coman are o vârstă, e matur... dacă nici acum nu pleacă... Va fi greu să găsească un înlocuitor de valoare", a declarat Ioan Andone la "Prietenii lui Ovidiu". 

FCSB este liderul Ligii 1, cu 11 puncte peste locul 2, ocupat acum de Farul Constanţa. Universitatea Craiova se poate apropia, însă, la 9 puncte, dacă va învinge CFR Cluj în etapa a şasea din playoff. 

FCSB a remizat în ultimele două etape, cu acelaşi scor, 2-2, în faţa celor de la Rapid Bucureşti, respectiv Sepsi Sf. Gheorghe. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel