Fotbal international Celta Vigo, victorie importantă în fața "lanternei roșii" Almeria

Data publicării:
FOTO: Freepik
FOTO: Freepik

Celta Vigo a reușit să obțină trei puncte importante în lupta pentru evitarea retrogradării, învingând pe teren propriu, cu scorul de 1-0, "lanterna roşie" Almeria.



Unicul gol al meciului de pe stadionul Balaidos, la care au asistat 18.000 de fani, a fost înscris de Oscar Miguenza, în minutul 73, în contextul în care Almeria juca în zece jucători, după eliminarea lui Buno Langa (65).

În urma acestei victorii, elevii antrenorului Rafa Benitez au urcat provizoriu pe locul 16 în La Liga, distanţându-se la şase puncte de echipa care se află pe prima poziţie retrogradabilă, Cadiz, care va evolua sâmbătă în deplasare cu Rayo Vallecano (locul 14), echipa lui Andrei Raţiu.

Se pare că Almeria este condamnată deja la retrogradarea în Liga secundă din Spania, în condiţiile în care nu a obţinut niciun succes de la debutul sezonului şi a acumulat doar nouă puncte în 27 de meciuri.

La Liga continuă sâmbătă cu meciurile Sevilla FC - Real Sociedad, Rayo Vallecano - Cadiz, Getafe - Las Palmas şi Valencia CF - Real Madrid. Duminică se vor juca partidele Villarreal - Granada, Atletico Madrid - Betis Sevilla, Mallorca - Girona şi Athletic Bilbao - FC Barcelona.

Etapa se va încheia luni cu meciul pe care Deportivo Alaves, formația lui Ianis Hagi, o va juca în deplasare cu Osasuna Pamplona.


dcsport Team | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel