Superliga Romaniei Cereri uriașe la derby-ul FCSB - Rapid! Câte bilete s-au achiziționat în doar 10 minute

Data publicării:
Sursa: Agerpres (Foto ilustrativ de la meciul naţionalei cu Elveţia)
Sursa: Agerpres (Foto ilustrativ de la meciul naţionalei cu Elveţia)

Fanii FCSB-ului așteaptă cu nerăbdare meciul împotriva giuleștenilor, astfel că își asigură prezența, din timp, pe Arena Națională.



Capacitatea Arenei Naționale este de 55.634, iar suporterii liderului clasamentului urmăresc umplerea întregului stadion de fotbal, la mult așteptatul meci dintre FCSB și Rapid București.

Fanii FCSB iau cu asalt Arena Națională, în meciul cu Rapid București

Meciul din a cincea etapă a play-off-ului SuperLigii din weekend, dintre FCSB și Rapid, atrage mulți fani în tribună. Motivul pentru care fanii FCSB-ului doresc atât de mult să fie prezenți la partida de sâmbătă se datorează, printre altele, faptului că, la finalul acestei etape, liderul clasamentului poate să câștige titlul, matematic, cu o victorie împotriva alb-vișiniilor. Cu toate acestea, rezultatul depinde și de modul în care se prezintă celelalte echipe din play-off.

50.000 de spectatori la derby-ul FCSB – Rapid?

Fanii roș-albaștrilor au achiziționat, în numai 10 minute, peste 2700 de bilete, în data de luni, 15 aprilie. FCSB a câștigat meciul contra CFR-ului cu 1-0, la acea dată.

Raportat la numărul de bilete achiziționat până astăzi, 17 aprilie, se pare că la derby-ul FCSB – Rapid vor fi prezenți foarte mulți fani ai fotbalului. S-au vândut, în total, peste 39.000 de bilete la meciul de pe Arena Națională. Așadar, la partida de sâmbătă dintre cele două mari rivale s-ar putea ajunge la atingerea maximei capacități a stadionului.

Doar 5% din locuri, pentru giuleșteni

Fanii echipei Rapid București vor primi doar 5% din capacitatea Arenei Naționale, în cadrul partidei din a cincea etapă a play-off-ului SuperLigii. 

La momentul actual, biletele pentru derby se mai găsesc doar la sectoarele de la Tribuna 1 (Inel 2, Inel 3) și Peluza Nord (Inel 3).

Toate meciurile dintre FCSB și Rapid București se vor juca pe Arena Națională, din următorul sezon, ambele galerii ale echipelor de fotbal fiind de acord să ofere oaspeților o peluză întreagă.

Derby-ul dintre FCSB și Rapid București va avea loc sâmbătă, 20 aprilie, ora 20:30.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel