Superliga Romaniei CFR Cluj a anunţat despărţirea de Cristi Bălgrădean. Portarul nu ar refuza o revenire la Dinamo

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Cristian Bălgrădean a rămas liber de contract, după ce şi-a încheiat contractul cu CFR Cluj. 



"Clubul CFR 1907 Cluj anunță încheierea colaborării cu portarul Cristi Bălgrădean, al cărui contract a ajuns la final 

Venit în Gruia în vara anului 2020, Bălgrădean a apărat poarta echipei noastre în 66 de partide, dintre care 20 în competițiile europene, obținând două titluri de Campion și o Supercupă alături de CFR Cluj 

Îți mulțumim, Cristi, pentru toată munca depusă și îți urăm mult succes!", au scris cei de la CFR Cluj pe Facebook. 

Bălgrădean nu ar refuza o revenire la Dinamo 

"Poate fi și Dinamo, de ce să nu fie? Acum depinde ce vor oamenii de acolo. Dacă consideră că-i pot ajuta, merg să joc cu cea mai mare plăcere la Dinamo. 

Consider că Dinamo n-ar mai trebui să joace în play-out. Va fi greu să ajungă în play-off, dar nu imposibil. Cum a fost Voluntari acum doi ani… De ce n-ar putea Dinamo, spre exemplu, să o scoată pe Sepsi din play-off? Cu două-trei plombe pe posturile pe care au nevoie Dinamo poate fi o candidată la play-off", a declarat Bălgrădean pentru Fanatik.

Întrebat dacă ar vrea să se retragă de la Dinamo, Bălgrădean a spus că "sincer nu m-am gândit încă la retragere și n-aș putea să răspund la întrebarea asta. Pot să spun însă că mi-ar plăcea să mai apăr poarta lui Dinamo. N-am să uit niciodată perioada petrecută la Dinamo. În 2013 am fost la un pas de transferul la Standard Liege, dar belgienii erau interesați să mă ia împrumut. La Standard mai erau doi români atunci, Țucudean și Adrian Cristea, iar Dinamo voia să mă transfere definitiv. Aveam și salariu mare".

Reproşuri la adresa celor de la CFR Cluj

"Singurul lucru pe care l-aș avea de reproșat celor de la CFR este faptul că în urmă cu doi ani am avut o ofertă de la Ludogoreț, prin Cosmin Moți, care mi-a fost coleg, și nu m-au lăsat să plec, iar după aceea m-au scos din poartă. Știu sută la sută că a sunat cineva pentru mine, nu Moți. Când am sunat la club să mă interesez mi s-a spus că sunt un jucător important și că nu se pot despărți de mine. Au cerut pe mine în jur de 200.000-300.000 de euro, deși mai aveam doar trei-patru luni de contract", a mai spus portarul.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?