Fotbal CFR Cluj a oficializat despărțirea de Adrian Mutu. Ce mesaj i-au transmis clujenii

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

După eșecul suferit de CFR Cluj în urma meciului de marți seară, în fața celor de la Corvinul Hunedoara, Adrian Mutu a decis să se despartă de echipa clujeană. Oficialii clubului au transmis un mesaj privind plecarea lui Mutu de pe banca de antrenor.



CFR Cluj și Adi Mutu se despart amiabil

Clubul CFR Cluj a postat, pe rețelele sociale, un mesaj prin care îi mulțumește tehnicianului care a reușit să atingă cinci victorii în toate cele 11 meciuri jucate pe banca de antrenor a clujenilor:

„Mulțumim, Adrian Mutu!

În urma eliminării din Cupa României, conducerea clubului CFR 1907 Cluj a acceptat astăzi demisia înaintată de către antrenorul Adrian Mutu. Venit în Gruia la începutul acestui an, Adrian Mutu a stat pe banca tehnică a echipei noastre pentru 11 partide, perioadă în care a bifat, în toate competițiile, 5 victorii, 3 rezultate de egalitate și 3 înfrângeri.

Îți mulțumim, Adi, pentru munca depusă la CFR Cluj și îți dorim multă baftă!”, a fost mesajul transmis de clubul de fotbal.

Mutu are o mentalitate de campion și pleacă de la CFR Cluj

„Mi-am dat demisia de la CFR Cluj! M-am gândit toată noaptea, nu pot să trec peste această umilință. Eu am o altă mentalitate, una de învingător. Demisia mea este de la ora 11:00 dimineața pe biroul președintelui de la CFR Cluj, Cristi Balaj. Aștept s-o aprobe și domnul Varga și ne strângem mâinile.”, a spus Adrian Mutu, după ce a luat decizia de a pleca de la CFR Cluj.

„A fost o umilință prea mare, peste care eu, care am un caracter de campion, pur și simplu nu pot să trec. Îmi doresc ca CFR-ul să facă performanță în continuare, dar e greu în aceste condiții, pe care le-ați văzut și dumneavoastră. E vorba despre evoluția pe care am avut-o în meciul împotriva Corvinului, dar mai ales a lipsei de atitudine care a existat. Deci, oficial, pot spune că mi-am înaintat demisia! Îmi pare foarte rău de această situație, dar eu, Adrian Mutu, am stat și m-am gândit toată noaptea și pur și simplu nu pot accepta așa ceva, ce s-a întâmplat în Cupa României. Ar fi împotriva principiilor mele de antrenor profesionist și de om. Și a principiilor mele de viață”, a mai declarat Mutu pentru Fanatik.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?