Superliga Romaniei CFR Cluj, activă pe piaţa transferurilor. El Kaddouri, Mamic şi Falco OUT, Armend Thaqi şi Simao Rocha IN

Data publicării:
Facebook CFR Cluj
Facebook CFR Cluj

Dan Petrescu pregăteşte noul sezon la CFR Cluj şi vrea să atace titlul în Liga 1. Clujenii s-au despărţit de trei jucători la începutul săptămânii, dar a transferat oficial alţi doi. 



La capitolul plecări, CFR Cluj i-a trecut pe Filippo Falco, transferat în iarnă de la Steaua Roşie Belgrad, pe Petar Mamic şi pe Omar El Kaddouri. 

Falco nu a jucat deloc pentru CFR şi a fost pe banca de rezerve într-un singur meci, înfrângerea din Cupa României, scor 0-4, cu Corvinul Hunedoara. 

Înainte de a veni la Cluj, Falco a mai jucat pentru US Lecce, Benevento, FC Trapani, FC Pavia, Cagliari, Cesena, Juve Stabia, Perugia, Bologna, Delfino Pescara.

Clubul a anunţat şi încetarea colaborării cu mijlocaşul marocan Omar El Kaddouri şi cu fundaşul croat Petar Mamic, ale căror contracte au ajuns la final.

Venit în Gruia în luna ianuarie, Omar El Kaddouri a bifat 9 partide în tricoul CFR-ului, reuşind să marcheze un gol .

Şi Petar Mamic venise în ianuarie la CFR Cluj, pentru care a jucat trei partide în Superligă şi una în Cupa României, scrie Agerpres.

Thaqi şi Rocha, transferaţi la pachet 

Fundaşul dreapta Armend Thaqi, originar din Kosovo, a evoluat până acum în ţara sa natală. Un pasator decisiv desăvârşit, Thaqi vine în Gruia de la FC Ballkani, fosta adversară a echipei ardelene din grupele Conference League, pentru care a bifat 172 de apariţii, dintre care 33 doar în competiţiile europene, semnând 15 goluri şi 36 de assist-uri!

În 2017, Thaqi a primit prima sa convocare la reprezentativa Kosovo, pentru care a adunat cinci selecţii.

Tânărul portughez Simao Rocha, în vârstă de 23 de ani, vine în Gruia de la Paços de Ferreira, formaţia pentru care a jucat 24 de partide în sezonul recent încheiat.

Apărătorul stânga a mai evoluat şi pentru Uniao Torreense, echipă în tricoul căreia a jucat 37 de partide şi a marcat 4 goluri.

CFR Cluj l-a mai transferat în această vară pe mijlocaşul Andrei Artean, de la Apollon Limassol.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?