Superliga Romaniei CFR Cluj aduce un mijlocaş din ligile inferioare din Italia

Data publicării:
Facebook CFR Cluj
Facebook CFR Cluj

CFR Cluj continuă campania de achiziţii sub bagheta lui Dan Petrescu. "Bine ai venit, Kalifa Kujabi!

Suntem bucuroși să vă anunțăm cel de-al 6-lea transfer al acestei veri! Mijlocașul gambian, Kalifa Kujabi, este noul jucător al echipei noastre! 

În vârstă de 24 de ani, fotbalistul a evoluat până acum în Italia pentru Frosinone, Costa Orientale Sarda și SEF Torres 1903 

Îi urăm bun venit în Gruia și cât mai multe reușite alături de CFR Cluj", au scris clujenii pe Facebook. 

Bauza şi Baeten în standby 

Juan Bauza şi William Baeten erau daţi ca sigur la CFR Cluj, acolo unde ar fi lucrat cu Dan Petrescu, însă lucrurile s-au schimbat. 

William Baeten nu ar vrea să mai semneze şi prelungirea acordului cu FC U Craiova pentru a se putea transfera la CFR Cluj, astfel că momentan transferul a picat. Dan Petrescu îl consideră pe Baeten o piesă importantă în angrenajul echipei pe care o construieşte în Gruia, astfel că Neluţu Varga ar fi propus ca jucătorul să fie luat în coproprietate. Adrian Mititelu nu vrea să audă, însă, de aşa ceva. 

"E adevărat că mi s-a propus o altă variantă, dar nu vreau să intru în detalii. Jucătorul nu va pleca definitiv acum pe o sumă mică”, a declarat Adrian Mititelu pentru ProSport.

Bauza are şi el alte două oferte, din Arabia Saudită, în afara celei de la CFR Cluj, şi ar fi mai tentat de o aventură în străinătate. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel